Fotó: honvedfc.hu

Honvéd: "Csodára van szükség"; Kecskemét: "Kikaptunk, de sok csapat cserélne velünk" - így látták az edzők

Így látta a négy szakvezető a vasárnapi NB I-es meccseket Kispesten, illetve Újpesten. Edzői értékelések.
Csakfoci.hu 2023. május 21., vasárnap 22:15
Fotó: honvedfc.hu
Így látta a négy szakvezető a vasárnapi NB I-es meccseket Kispesten, illetve Újpesten. Edzői értékelések.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 21., vasárnap 22:15

BP. HONVÉD - MEZŐKÖVESD 2-3

Bővebben a mérkőzésről itt!

Dean Klafuric (Honvéd): - Mindenek előtt úgy érzem, hogy kötelességem elnézést kérnem a szurkolóinktól és mindenkitől, aki minket támogatott ma. Emellett nem is szeretnék semmit felróni a játékosaimnak, mert a jelen helyzetben a legjobbjukat nyújtották. Nagyon nehéz, kiélezett párharc során szenvedtünk vereséget, gyakorlatilag ez az összecsapás is illik abba a mintázatba, hogy sajnos sokadik alkalommal hullajtottunk pontokat, hasonló meccseken. Irányítjuk a találkozókat, helyzeteket dolgozunk ki, de hibázunk, ezúttal több ilyen is volt. Az első pillanattól kezdve az volt a célunk, hogy győzzünk, ez nem is volt kérdés, ezért is mondom, hogy büszke vagyok a játékosaimra, mert kétszer is sikerült kiegyenlítenünk. A második játékrészben változtattunk a felálláson, friss játékosokat dobtunk be, a cserék hozták össze a második gólt, a végjátékban azonban ismét egy kontratámadás után kerültünk hátrányba, végül pedig vereséget szenvedtünk.

A hibák az élet és a labdarúgás szerves része, de ebben a szezonban túl sok alkalommal hibáztunk, ezért is vagyunk most ebben a helyzetben.  Rendkívül nehéz helyzetbe kerültünk, tudjuk, hogy csodára van szükség, a sportban azonban történnek csodák, számunkra pedig a legfontosabb, hogy az utolsó fordulóra sem veszíthetjük el a hitünket.

(honvedfc.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Mélyebb értékelésbe nem megyek most bele, mivel mindenki tudta milyen téttel bírt a találkozó. Ez a mérkőzést megmutatta, hogy az NB I-ben a helyünk. Örülünk, hogy működött az, amit elterveztünk. (mezokovesdzsory.hu)

Olvastad már?
Zsótér mindent bevetett: Annak a csatárnak kötötte ki a cipőjét, akinek Király a gatyáját is lehúzta - videók
Egy furcsa jelenet is tarkította a vasárnapi Honvéd-Mezőkövesd NB I-es bajnokit (2-3), Zsótér Donáttal és Stefan Drazic cipőfűzőjével a főszerepben. 
Elolvasom

ÚJPEST - KECSKEMÉT 3-0

Bővebben a mérkőzésről itt! 

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – A csapatomnak a mai mérkőzéshez, a Kecskemétnek az egész szezonhoz gratulálok. A meccs előtt azt mondtam, hogy játszhat akár Onovo, akár a fiatal Fehér Csanád, hogyha csapatként küzdünk, akkor lehet esélyünk. Ez fontosabb minden taktikai elemnél. Nagyszerű munkát végeztek ma játékosaim, egymásért is harcoltak, remek futballt mutattunk be.

Nehéz szezon van mögöttünk, de jó érzés, hogy szurkolóinknak is visszaadhattunk valamit, akik a tabellán elfoglalt helyezésünk ellenére végig támogattak minket.

Szabó István (KTE):Gratulálok az Újpestnek, jobban játszottak ma. Nekünk le kell vonni a tanulságokat, hogy mi az, amit nem jól csináltunk ezen a héten. Az Újpest élt a hibáinkkal, kihasználta a gyengeségeinket. Nem történt még olyan, hogy három gólt kapjunk, cserébe egyet se rúgjunk, de nálunk jobb csapatokkal is megtörtént már ez. Megy tovább az élet, ránk is vár még egy nagyon fontos meccs, éppen ezért kértem játékosaimtól is azt most, hogy csak és kizárólag erre koncentráljunk már. Fiatal csapat vagyunk, voltak hiányzóink is, de ahogy korábban, úgy most sem szeretnék erre hivatkozni, mert jól játszott az Újpest.

Ugyan ma kikaptunk, de sok csapat biztosan cserélne velünk.

(kecskemetite.hu)

Olvastad már?
Ijesztő pillanatok Újpesten: Elájult a pályán és a kispadnál is a játékos - a mentők vitték el
Az Újpest koszovói légiósa, Lirim Kastrati egy ütközés következtében a pályán is elveszítette az eszméletét, majd a kispadhoz is a mentőket kellett odahívni a Szusza Ferenc Stadionban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz