Zsótér mindent bevetett: Annak a csatárnak kötötte ki a cipőjét, akinek Király a gatyáját is lehúzta - videók

Egy furcsa jelenet is tarkította a vasárnapi Honvéd-Mezőkövesd NB I-es bajnokit (2-3), Zsótér Donáttal és Stefan Drazic cipőfűzőjével a főszerepben. 
Csakfoci.hu 2023. május 21., vasárnap 17:40
Egy furcsa jelenet is tarkította a vasárnapi Honvéd-Mezőkövesd NB I-es bajnokit (2-3), Zsótér Donáttal és Stefan Drazic cipőfűzőjével a főszerepben. 
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 21., vasárnap 17:40

Zsótér Donát meglehetősen pimasz módon kikötötte Stefan Drazic cipőjét, miközben a Mezőkövesd szerb támadója épp egy 11-est készült elvégezni a vasárnapi bajnoki 34. percében.

A légiós azonban észlelete a turpisságot, ellökte onnan a Honvéd középpályását, bekötötte a cipőjét, majd a büntetőt berúgva segítette - bennmaradást érő - 3-2-s győzelemre csapatát Kispesten.

Drazicnak nem ez az első furcsa esete az NB I-ben: még 2019 februárjában, Szombathelyen Király Gábor próbálta megviccelni a támadót azzal, hogy egy szögletnél lerántotta a nadrágját, amikor csapata hátránya miatt egy szögletnél az ellenfél kapujánál tűnt fel a rutinos hálóőr.

Akkor és most is a Mezőkövesd győzött.

Olvastad már?
Az NB I egyik legjobb csatára: "A Fradi is megkeresett, Diósgyőrben fenyegettek" - interjú
Stefan Drazic egy kellemetlen sérülés után volt képes nagy formába lendülni, megszerezte profi karrierje első mesterhármasát, ráadásul az ellen a Paks ellen, amelynek sorra lövi a gólokat, és amelynek a játékát ő különösen kedveli. A Mezőkövesd szerb csatára pár éve Kínát választotta a Ferencváros helyett, de még nem mondott le arról, hogy akár egy nagyobb csapatban is megmutassa magát, most viszont azért harcol társaival, hogy az NB I-ben maradjanak. Interjú a magyar élvonal egyik leggólerősebb légiósával, aki szerint a Paks elleni volt klubja történetének legjobb meccse, és aki Diósgyőrben élte át karrierje egyik legnehezebb időszakát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz