Fotó: ujpestfc.hu

Ijesztő pillanatok Újpesten: Elájult a pályán és a kispadnál is a játékos - a mentők vitték el

Az Újpest koszovói légiósa, Lirim Kastrati egy ütközés következtében a pályán is elveszítette az eszméletét, majd a kispadhoz is a mentőket kellett odahívni a Szusza Ferenc Stadionban.
Dudás Gábor 2023. május 21., vasárnap 18:40
Fotó: ujpestfc.hu
Az Újpest koszovói légiósa, Lirim Kastrati egy ütközés következtében a pályán is elveszítette az eszméletét, majd a kispadhoz is a mentőket kellett odahívni a Szusza Ferenc Stadionban.
Szerző: Dudás Gábor 2023. május 21., vasárnap 18:40

A meccsről a kórházba került társuknak üzentek az Újpest játékosai - fotó

Az Újpest-KTE bajnoki (3-0) 29. percében Hadaró ütközött össze Lirim Kastratival, és úgy tűnt, a hazaiak koszovói légiósa elveszítette az eszméletét, mindenki integetett, hogy azonnal jöjjön az orvos segítség.

Nem sokkal később Kastrati szemmel láthatóan magához tért, talpra is állt, és le is kocogott a pályáról. Majd vissza is tért volna, de az újpesti orvosi stáb jelezte, hogy le kell cserélni a szélsőt, amit csalódottan fogadott a futballista. Simon Krisztián állt be a helyére.

Az első félidő hajrájában aztán Kastrati a kispadon újra elájult, ezért a mentősök egy hordággyal siettek a helyszínre, majd kórházba is szállították az újpesti játékost. Minden bizonnyal agyrázkódást kapott, de az M4 Sport helyszíni beszámolója szerint "nincs nagy baj" a légióssal.

Honlapunk Újpestről úgy értesült, hogy hétfőn lehet majd bővebb információkat tudni a játékos állapotáról, aki lecserélése után úgy tűnt, hogy jól van, de a második eszméletvesztése miatt már kórházba szállítottak a mentők.

Olvastad már?
Újpesten játszik egy légiós, aki szerint nem jó a túl sok légiós az NB I-ben: "Magyarországon picit elpuhultam, sokkal agresszívabb voltam azelőtt" - interjú
A kameruni Petrus Boumal bő egy éve futballozik Újpesten, de már sok mindent látott és sok mindenről van is véleménye a magyar futball kapcsán. Szívügye a fiatal csapattársak fejlődése, volt, akinek különedzéseket is tartott, miközben elmondása szerint nem szívesen lenne edzője, Nebojsa Vignjevic helyében. A Magyarországon "megszelidült" középpályás beszélt az egy perc alatt kihagyott két 11-eséről, arról, ki volt a legkellemetlenebb ellenfele az eleinte kicsit lebecsült NB I-ben, és arról is, miért nem jó a túl sok légiós a hazai élvonalban. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
PMFC
Weitner Ádám
A Kozármisleny ellen elszenvedett 3-0-s vereség után menesztették Weitner Ádámot, a PMFC vezetőedzőjét.
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
Tovább az összes átigazoláshoz