Fotó: paksifc.hu

NB I: Monizt meglepték, a Loki álruhában játszott, Bognár és Kruscic tudta, mi lesz - így látták az edzők

Így látta a hat szakvezető a három vasárnapi találkozót az OTP Bank Liga 28. fordulójában, Pakson, Felcsúton és Zalaegerszegen.
Dudás Gábor 2023. április 23., vasárnap 22:15
Fotó: paksifc.hu
Így látta a hat szakvezető a három vasárnapi találkozót az OTP Bank Liga 28. fordulójában, Pakson, Felcsúton és Zalaegerszegen.
Szerző: Dudás Gábor 2023. április 23., vasárnap 22:15

PAKSI FC - KISVÁRDA 2-0

Bővebben a mérkőzésről itt!

Bognár György (Paks): - Sok problémával küzdöttünk a héten, mert nagyon sok játékosunk sérült volt még a múltkori meccsről. Tegnap dőlt el gyakorlatilag, hogy a Kádár, a Vas, és többen játszani tudnak vagy pályára tudnak lépni, és azért próbáltuk egy olyan forgatókönyvet kialakítani, hogy egy-egy félidőket játsszon az, akinek problémája volt.

Nagyjából azt kaptuk a Kisvárdától játékban, amire számítottunk.

Mi most ennyire voltunk képesek a mezőnyjátékot illetően, de azt gondolom, hogy olyan veszélyes támadóink vannak, akiktől várhatjuk a gólokat, bármelyik képes eldönteni mérkőzést, és örülök is neki, hogy sikerült, szerintem megérdemelt volt a győzelmünk. Ha ma nyertek volna ellenünk, akkor összesűrűsödött volna a mezőny, így maradt a Debrecen és a Puskás - legalábbis papíron - vetélytársként a harmadik helyre. Én azt gondolom, hogy arra reális esélyünk van, de akár a másik két csapatnak is.

Milos Kruscic (Kisvárda):

Az történt, amire számítottunk, a Paks hosszú labdákkal és sok beadással veszélyeztetett, a tizenegyest leszámítva ezeket sikerült kivédekezni.

Álláspontom szerint ezt a mérkőzést támadásban veszítettük el, mert vagy túl lassan, vagy túlontúl pontatlanul szőttük az akcióinkat, illetve hiányoztak a pontos utolsó átadások. A második félidőt jobban kezdtük, támadófocit játszottunk, lehetőségekkel, de nagy helyzetek nélkül. A cserékkel frissíteni akartunk, de megkaptuk a második gólt, ahonnan nem volt visszaút. (kisvardafc.hu)

 

PUSKÁS AKADÉMIA - MEZŐKÖVESD 2-1

Bővebben a mérkőzésről itt!

Hornyák Zsolt (PAFC): - Egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Nagyon jól végigjátszottuk az első félidőt, köszönöm a csapatomnak a hozzáállást, végig nagyot küzdöttünk megint.

A 2-0-ra rá kellett volna rúgni a harmadik gólt, a második félidőben meg is voltak ehhez a helyzeteink. Ki kell emelnem a csapat munkáját, de a csapat mellett Puljicot is, akinek a tudásával, képességeivel tisztában vagyunk, de akkorát küzd az utolsó mérkőzéseken, hogy az remélem, példaképpen szolgál majd a többiek számára is.

Volt neki is egy óriási helyzete a 3-0-hoz, amit nagyon jól próbált megoldani, de sajnos nem sikerült ott betalálnia. Szerintem ez döntő pillanat volt, mert a Mezőkövesd még érezte a lehetőséget, hogy visszajöjön a meccsbe, a félidőben hármat cserélt, felállást változtatott, ami segített nekik a játékukban. Azt gondolom, hogy lezárhattuk volna ezt a mérkőzést időben is. De a csapatmunka ugyanúgy rendben volt, mint az előző mérkőzésen, és ezt hozta a jó eredményt is.

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Egy ilyen mérkőzés után nem tehetek mást, gratulálok az ellenfélnek. Sok szégyellnivalónk nincs, a mezőnyben a játékunk előre mutató volt. Sajnálom a bekapott gólt az első félidő végén, valamint hiányzott az i-ről a pont is a mérkőzés végén. (mezokovesdzsory.hu)

 

ZTE - DVSC 0-2

Bővebben a mérkőzésről itt!

Ricardo Moniz (ZTE): - A végén már négy csatárral játszottuk, de a második debreceni gól sajnos lezárta a mérkőzést. Én azt mondtam a fiúknak az öltözőben, hogy tovább kell mennünk, hinnünk kell magunkban, hisz fontos mérkőzések várnak ránk. A presszingre, a letámadásokra épülő játékunkhoz kell visszatérnünk, ami a Ferencváros vagy a Puskás Akadémia ellen például működött. Nem voltunk jók a mai napon, az öt védővel picit megleptek minket, de a második félidőben már tudtunk erre reagálni.

Srdjan Blagojevic (DVSC): - Azt mondanám, hogy nem használtuk ki az összes helyzetünket, hiszen több lehetőségünk is adódott,

és nem ez volt a legjobb teljesítményük, és talán nem is a saját stílusunkban játszottunk, de mindent figyelembe véve nagyon nagy köszönet jár a játékosoknak, hiszen a problémák ellenére is nagyon jó formát hoztak ma, és mindent megtettek a pályán.

Ezért nagy elismerés jár nekik, és azt kell, hogy mondjam: szeretem őket.

Olvastad már?
Eldőlt, újra NB I-es csapata lett a Diósgyőrnek - NB II-es eredmények
A DVTK bebiztosította feljutását a labdarúgó élvonalba, miután az NB II 33. fordulójának vasárnapi játéknapján 3-2-re győzött Kozármislenyben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz