Real-lista csatárcsillagokkal, legendás edző térhet vissza a Milanhoz - külföldi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb vasárnapi hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Dudás Gábor 2020. március 1., vasárnap 22:15
A legfontosabb és legérdekesebb vasárnapi hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Szerző: Dudás Gábor 2020. március 1., vasárnap 22:15

ANGLIA

Premier League: Az MU a videóbíróval mentett pontot, meglepő Tottenham-vereség – videó

Manchester City: 40 millió fontot kellene fizetniük liverpooli védő-kiszemeljükért, az Evertonnál futballozó 23 éves Mason Holgate-ért (Football Insider)

Manchester United: Az MU a másodosztályú Stoke City 18 éves védőjét, Nathan Collinsot szerződtetné (Sky Sports) Legfőbb kiszemeltjük a védelembe azonban a Napoli 90 millió fontra taksált szenegáli sziklája, Kalidou Koulibaly (Corriere dello Sport)

Tottenham: A Spurs a Watford 36 éves, egykori angol válogatott kapusát, Ben Fostert szerződtetné a nyáron a francia Hugo Lloris helyére. A rutinos brit hálóőr kontraktusa az idény végén lejár jelenlegi klubjánál (Telegraph)

Chelsea: A Kékek a belga Gent 20 éves kanadai válogatott támadóját, Jonathan Davidet akarják a nyáron (Express)

Arsenal: Mikel Arteta menedzser állítólag közel áll Thomas Partey, az Atlético Madrid ghánai középpályása megszerzéséhez. A játékosa ára 42 millió font lehet (Star)

Carabao Cup: A Manchester City zsinórban harmadszor lett Ligakupa-győztes – videó

SPANYOLORSZÁG

El Clásico: A Real Madrid 4 év után megverte a Barcát a bajnokságban – videó

Barcelona: A katalánok készen állnak a gaboni Pierre-Emerick Aubameyang megszerzésére, akit akkor lenne a legegyszerűbb leigazolniuk, ha klubja, az Arsenal nem jutna a BL-be (Express)

Real Madrid: Az Erling Braut Haaland (Dortmund), Timo Werner (RB Leipzig) Lautaro Martinez (Inter) trióból kerülhet ki a nyáron a Real új sztárcsatára (Marca)

Atlético Madrid: Az angol Wolverhampton menedzsere, a portugál Nuno Espirito Santo lehet az egyik legesélyesebb arra, hogy a nyártól az Atlético vezetőedzője legyen. A jelenlegi tréner, az argentin Diego Simeone pedig a Paris Saint-Germainhez mehet (Mirror)

El Clásico: Cristiano Ronaldo is ott volt a Real-Barcán - fotó

La Liga: Ötgólos, kiállítást is hozó meccset nyert meg a 93. percben a Sevilla – videó

OLASZORSZÁG

Juventus: Egyelőre nem tárgyaltak Gianluigi Buffon lejáró szerződésének meghosszabbításáról. Erről a 42 éves kapuslegenda ügynöke, Silvano Martina nyilatkozott (TuttoMercatoWeb)

AC Milan: A klub ügyvezetője, Ivan Gazidis a legendás Fabio Capellót akarja visszacsábítani a kispadra. A már 73 éves tréner többször is ült már a csapat kispadján, legutóbb azonban 22 éve, 1998-ban dolgozott a San Siróban. Összességében négyszeres bajnoknak és BL-győztesnek is mondhatja magát edzőként a milánóiakkal  (Corriere dello Sport) Távozhat viszont a klubikon, a horvát Zvonimir Boban, sportigazgató, akinek nem tetszik, hogy felettesei a háta mögött keresik az új edzőt (Gazzetta dello Sport)

Napoli: A belga Dries Mertens már találkozott Aurelio De Laurentiisszel, a klub elnökével, hogy a 32 éves támadó nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról tárgyaljon, és állítólag jól is halad az egyeztetés a felek között (Gianluca Di Marzio)

AS Roma: 17 millió fontot kellene fizetniük, ha végleg meg akarják szerezni az MU angol válogatott védőjét, a jelenleg kölcsönben foglalkoztatott és állítólag maradni kívánó Chris Smallingot. Az olaszok állítólag 14 millióra próbálják lealkudni az árat (Express) A Farkasoknak a Tottenhammel is meg kell majd küzdeniük Smalling kegyeiért (Express)

Serie A: Hetet vágott idegenben a bajnokság legizgalmasabb csapata - eredmények, videó

NÉMETORSZÁG

Bundesliga: A Bayern-botrány folytatása: Újabb Bundesliga-meccs szakadt félbe – videó

RB Leipzig: A 21 éves amerikai középpályás, Tyler Adams új, 2025-ig tartó szerződést írt alá a klubbal.

Hoffenheim / Mainz:  Szalai Ádám kiállt a szurkolóknál közellenségnek számító klubtulaj mellett: “Ezt csinálja valaki utána!”

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Edzőváltás
Szekeres Tamás távozott a BVSC-Zuglótól, újra Kincses Ádám irányítja az együttest.
ETO FC
Borbély Balázs
Borbély Balázs váltja Kuznyecov Szergejt a másodosztályú ETO élén.
Légiósok
Tamás Márk
Azeri sajtóhír szerint a ciprusi, a lengyel és a román élvonalból csábítják a Neftci Baku magyar labdarúgóját.
Tovább az összes átigazoláshoz