Fotó: pfla.hu

Távozik a Puskás Akadémiától a klub egyik legdrágább játékosa: "Tudom, hogy követtem el hibákat"

A felcsútiak távozó román légiósa az egyik közösségi oldalon elbúcsúzott NB I-es csapatától.
Csakfoci.hu 2023. május 30., kedd 14:58
Fotó: pfla.hu
A felcsútiak távozó román légiósa az egyik közösségi oldalon elbúcsúzott NB I-es csapatától.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 30., kedd 14:58

Korábban, román lapinformációk alapján már beszámoltunk arról, hogy az ottani bajnokság 4. helyén zárt Universitatea Craiova vinné a Puskás Akadémiában játszó Alexandru Balutát. Mihai Rotaru tulajdonos célja állítólag az, hogy a következő szezonra összeállítsa a román élvonal legerősebb támadósorát, és ehhez szerezné meg Balutát is.

A 9-szeres válogatott futballista még 2020 nyarán igazolt Felcsútra, azóta ezüst- és bronzérmes is volt az NB I-ben, de úgy tűnik, nem gyarapítja tovább érmei számát a magyar bajnokságban. bár az nem derült ki egyelőre pontosan, hol folytatja a 29 éves futballista.

"Szeretném megköszönni a Puskás-család minden tagjának ezt a szép három évet, amit együtt töltöttünk. A szakítás mindig nehéz, de tudom, hogy ez a klub tovább fog fejlődni, és ez boldoggá tesz. Sok lehetőségem volt itt játékosként és emberként is fejlődni.

A futball nem csak az eredményekről és a trófeákról szól, hanem az emberi kapcsolatokról, az emlékekről és a tanulságokról. Tudom, hogy követtem el hibákat a pályafutásom során, de tanultam belőlük. Megtanultam, hogy soha ne adjam fel, hogy az utolsó csepp izzadtságomig küzdjek, és hogy igazi profi legyek.

Most egy új út kezdődik számomra, de az emlékek örökre a szívemben maradnak. Sok szerencsét! Hajrá Puskás!" - írta Instagram-oldalán a Felcsútról ezek szerint biztosan távozó román támadó középpályás, aki 1 millió eurós becsült értékével papíron a Puskás Akadémia második legdrágább játékosa. Volt.

Baluta ebben az idényben 22 találkozón lépett pályára az NB I-ben, ezeken 2 gól és 6 gólpassz volt a mérlege.

Olvastad már?
Az NB I-ből érkezik az MTK első nyári igazolása - hivatalos
Az MTK Budapestben folytatja pályafutását Hej Viktor, aki Kisvárdáról igazol a kék-fehérekhez.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz