Fotó: pfla.hu

A bajnokság legbrutálisabb támadósorát állítaná össze a román tulajdonos, az NB I-ből nézett ki ehhez játékost - sajtóhír

Romániában azt írják, hogy a bajnokság 4. helyén álló Universitatea Craiova vinné a Puskás Akadémiában játszó Alexandru Balutát.
Nyikes Zoltán 2023. május 25., csütörtök 20:13
Fotó: pfla.hu
Romániában azt írják, hogy a bajnokság 4. helyén álló Universitatea Craiova vinné a Puskás Akadémiában játszó Alexandru Balutát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 25., csütörtök 20:13

A prosport.ro információi szerint a román élvonalban szereplő Universitatea Craiova a Puskás Akadémia román támadójával, Alexandru Balutával tárgyal.

A portál azt írja, Mihai Rotaru tulajdonos célja, hogy a következő szezonra összeállítsa a bajnokság legerősebb támadósorát, ehhez szerezné meg Balutát és a szaúdi Al-Raedből Alexandru Mitritát, akik szerinte tökéletes négyest alkotnának Andrei Ivannal és Jovan Markoviccsal, így újra a bajnoki címről álmodozhatnának.

A cikk megjegyzi, Baluta érkezésével kapcsolatban az egyetlen akadályt egy arab térségből érkező hatalmas pénzügyi ajánlat jelentené, ami csábító lehetne a 29 éves játékos számára, de hozzáteszik, hogy konkrét ajánlatot még nem kapott abból a térségből, így komolyan fontolgatja a Craiovába való visszatérést.

Baluta 2020 nyarán érkezett az NB I-es csapathoz, amelynél a mostani idényben 21 meccsen 2 gólt és 6 asszisztot jegyzett.

Olvastad már?
Dupla vagy semmit ajánlott a játékosainak a magyar klubtulajdonos a kiesés elkerüléséhez - “Nem adhatom oda egy sintérnek a csapatot” - interjú
A sokszor edzőket "kivégző" focisták egója, a szurkolók túlzó nyomása és a tulajdonosi türelmetlenség mind hozzájárult ahhoz, hogy a nagymúltú Békéscsaba kiessen az NB II-ből. Kiderült, mekkorát bukott a lila-fehér klub az osztályváltással és az is, mekkorát buktak azok a játékosok, akik vállalták, hogy a kiesés esetén a kéthavi fizetésük jelentős részéről lemondanak. Interjú Barkász Sándorral, a viharsarki klub többségi tulajdonosával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Tovább az összes átigazoláshoz