Csercseszov: "Minden helyzetet nem lehet kihasználni", Honvéd: "A meccs sajnos úgy kezdődött, ahogy vártuk" - így látták az edzők

Így látták a szakvezetők a két vasárnapi NB I-es bajnoki mérkőzést Kisvárdán és a Groupama Arénában. Értékelések.
Dudás Gábor 2022. augusztus 28., vasárnap 21:55
Így látták a szakvezetők a két vasárnapi NB I-es bajnoki mérkőzést Kisvárdán és a Groupama Arénában. Értékelések.
Szerző: Dudás Gábor 2022. augusztus 28., vasárnap 21:55

Kisvárda - MOL Fehérvár 3-1

Bővebben itt!

Török László (Kisvárda): - A csodálatos és fantasztikus csapatunkhoz ilyen közönség is párosult, a pályán is váradi vitézeket láthattunk. Nagyszerű csapatmunkát mutattunk be, végig kezdeményeztünk a mérkőzésen. Tudtuk, hogy mi vagyunk a jobb formában lévő csapat, az elején kicsit tapogatózott mindkét csapat, de már akkor is mi támadtunk többet. Tudatosan és taktikusan járattuk a labdát, játékosaim az elképzeléseinknek és az edzéseken gyakoroltaknak megfelelően teljesítettek.

Michael Boris (MOL Fehérvár): - Az első félidőben látszódott, hogy a Kisvárda a kontrákra rendezkedett be, de ezzel nem igazán tudtunk mit kezdeni, Loic lövésére emlékszem egyedül az első játékrészből mint veszélyes lehetőség. A második félidőben próbáltunk változtatni és kihasználni az adódó területeket, de a három kapott gól nem megengedhető. Így is megvoltak a helyzeteink és kapura lövéseink, de vagy a kapus védett, vagy blokkoltak és olyan is volt, hogy a saját játékosunkat találtuk el. Javulnunk kell, gratulálok a Kisvárdának a győzelemhez. (molfehervarfc.hu)

Ferencváros - Bp. Honvéd 3-1

Bővebben itt!

Sztanyiszlav Csercseszov (FTC): - Tudtuk, hogy egy derbi-hangulatú mérkőzés vár ránk, amit ha sikerrel veszünk, az első helyre repít minket. Szerettem volna, ha a hétközi vereség után visszatalálunk a megfelelő útra, örülök, hogy ez sikerült is. Amivel nem voltam elégedett Írországban, azt most sikerült kijavítani. Arra a kérdésre, hogy mivel nem lehetek elégedett, nem szeretnék külön kitérni. A 3-1-es végeredmény jó, megfelelő teljesítményt nyújtottunk a pályán, ennek ellenére vannak apróságok, melyeket érdemes lesz kielemezni és kijavítani.

Minden helyzetet nem lehet kihasználni, de úgy érzem, hogy kiszolgáltuk a közönséget.

Teljesen külön kell választanunk a nemzetközi mérkőzéseket és a bajnokikat. A Honvéd ellen fontos volt számunkra, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Szerettünk volna revansot venni azért, amiért nem nyújtottunk megfelelő teljesítményt Írországban, úgy gondolom, ez sikerült. (fradi.hu / csakfoci.hu)

Tam Courts (Honvéd): - A meccs sajnos úgy kezdődött, ahogy azt vártuk. Azt gondolom, hogy lett volna lehetőségünk magunkhoz ragadni a kezdeményezést, de hiányzott a csapatból a bátorság, a kurázsi, illetve a kvalitás is ezen a napon, egyszerűen nem voltunk képesek eléggé felpörögni. És hogyha ez nem történik meg, akkor egy olyan ellenféllel szemben, mint az FTC bizony rendkívül nehéz dolgunk lesz, ugyanis egy kiváló csapattal álltunk szemben. Tényleg azt láttam, hogy hiányzott a csapatból például a meccs elején a magabiztosság is. Az első 20-25 percben nagyon sokszor adtuk el a labdát és véleményem szerint nagyon könnyen. És ha félidőre sikerült volna 0-0-s eredménnyel elvonulni, akkor szerintem az adhatott volna egyfajta magabiztosságot a csapatnak, de egy 1-0-s hátránynál teljesen máshogy alakult a mérkőzés, azzal kapcsolatban viszont nem tudom kritizálni a játékosokat, hogy tényleg az utolsó percig hajtottak, küzdöttek, illetve talán, hogy ha a 11-est sikerül értékesíteni, akkor lehet, hogy egy szorosabb meccsvéget láthatunk az utolsó pár percben. Úgy talán izgalmasabb lehetett volna a találkozó.

Olvastad már?
NB II: Az edzőt váltó Diósgyőr a hajrában nyerte meg a megyei rangadót - eredmények, videó
Sokáig úgy tűnt, hiába a hétközi edzőváltás, a DVTK nem bír a Borsod megyei rangadón az NB II újoncával és meglepetéscsapatával, a Kazincbarcikával. A hajrában viszont Koman Vladimir eldöntötte a vasárnapi találkozót. Az ETO és a Gyirmót is győzni tudott, utóbbi fel is lépett a tabella második helyére.  
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz