Bognáré lett az év legdurvább kifakadása a Fradi-meccs után: "A VAR hülyét csinált a bíróból"

Így látták a szakvezetők a vasárnapi NB I-es meccseket Zalaegerszegen, illetve Pakson. Bognár György heves kifakadást intézett a játékvezetés ellen, miután csapata 3-1-re kikapott a Fraditól.
Dudás Gábor 2021. október 3., vasárnap 21:13
Így látták a szakvezetők a vasárnapi NB I-es meccseket Zalaegerszegen, illetve Pakson. Bognár György heves kifakadást intézett a játékvezetés ellen, miután csapata 3-1-re kikapott a Fraditól.
Szerző: Dudás Gábor 2021. október 3., vasárnap 21:13

ZTE - MTK Budapest 2-0

Beszámoló itt!

Waltner Róbert (ZTE): - Úgy gondolom, hogy megérdemelten győztünk, egy igazi csapatmunka volt. Az összes játékos, aki pályára lépett, az hozzátett a mérkőzéshez. Több helyzetet is kialakítottunk az első félidőben és a második félidőben is voltak veszélyes támadásaink. Az MTK nagy helyzeteket nem tudott kialakítani ellenünk és nagyon örülök, hogy a védekezésünk ezen a mérkőzésen stabil volt. Hozzáteszem, nagyon sokat dolgoztunk ezen a héten és előtte is, ami ezen a meccsen kijött. Megérdemlik a srácok a gratulációt, a taktikát maximálisan betartották. Büszke vagyok a csapatra! (ztefc.hu)

Giovanni Costantino (MTK): - Az utolsó 25-30 méteren nem voltunk elég határozottak, hiányoztak a pontos utolsó passzok és az a bátorság, ami kellett volna ahhoz, hogy hatékonyabbak legyünk. A támadóharmadig nem volt gond a játékunkkal, de főleg az első félidőben nem próbálkoztunk eleget lövéssel, aminek nem értettem az okát. A tizenegyes fordulópont lehetett volna, de az sajnos kimaradt. Ha a mezőnyjátékot nézem, nem cserélném el a csapatom teljesítményét a Zalaegerszegére, de sajnos ez ma nem ért pontot (mtkbudapest.hu)

Paks - Ferencváros 1-3

Beszámoló itt!

Bognár György (Paks): - A saját csapatomat értékelve szerintem jó felfogásban játszottunk. De ma nem kaptunk egyenlő bánásmódot. Mert VAR ide, VAR oda, csak a Ferencváros javára tévedtek! A lesgól lesgól volt, a büntető az büntető, rendben van. De hogy lehet belenyúlni egy jól működő mérkőzésbe már a 70. percben egy olyan sárga lappal, ami kétes, hogy egyáltalán szabálytalan volt-e, de hogy nem szándékos, az biztos. Ez a meccs 4-3 lehetett volna valaki javára, ha hagynak minket végig játszani. Csodálkozom, és azért vagyok olyan dühös, mert az első félidőben akár Civicet és a Besicet is ki lehetett volna állítani két sárga lappal, erre odamegy a bíró és a fülem hallatára azt mondja, "ez volt az utolsó". A Szélpálnak miért nem volt ez az "utolsó"? Ha egyáltalán szabálytalan volt... itt az igazságtalanság! És összevissza, manipulálva húzgálják a vonalakat a játékosok lábánál, leshatárnak, de nem a láb a leshatár könyörgöm...jó lenne már tanulni az eddigi hibákból! Ezért gratulálok a csapatomnak, mert nem érdemeltünk volna vereséget!

Nem alszom majd nyugodtan, mert nekem nagyon fáj, hogy nem vagyunk egyformán elbírálva a Ferencvárossal, úgy tűnik, egy kis előnyt élveznek még így is, hogy vissza lehet nézegetni a jeleneteket, és nyilván voltak reális és jogos döntések is. A problémám ott van, hogy nézem mondjuk a Young Boys elleni mérkőzésüket, esnek-kelnek a játékosok, simán kiverik őket. Itthon viszont már nem ezt kapják. Na, itt a gond!

Voltak nekünk is szakmai, például helyezkedési hibáink, mint ahogy nyilvánvalóan a Ferencváros egy jó csapat, a miénknél jobb képességű csapat és tettek is azért, hogy nyerjenek. Benne is volt a meccsben, hogy ők nyernek, De szerettem volna, hogy ha végig korrektebb körülmények között játsszuk a mérkőzést. Ez nem volt, de tíz emberrel is volt két nagyon komoly helyzetünk, játszottuk, amit kell.

Hogy lehet olyan bírói tévedés, hogy előbb sárga lapot kap egy játékos műesésért, aztán mégis 11-es lesz és a másik fél kapja a lapot? Az milyen hozzáértést feltételez, hogy nem az egyik kapja a sárgát, hanem a másik? Szélpál második sárgája pedig egészen nevetséges volt, ott a Fradi játékosa szabálytalankodott! Tehát nevetséges az egész. Nevetséges. Hülyét csináltak a bíróból, a VAR hülyét csinált a bíróból!

Máté Csaba (megbízott vezetőedző, FTC): - Szerintem mindenki azt kapta a Paks elleni mérkőzéstől, amit előzetesen várt. Nyíltsisakos játékot láthattunk, de a Paks általában mindenkit belekényszerít abba, hogy az egész mérkőzés alatt éles legyen, végig letámad, próbálja megakadályozni a támadásépítéseket. Ezeket többször is sikerült kijátszanunk, így főleg a mérkőzés elején, illetve a második félidő kezdetén rengeteg helyzetünk volt, ha pontosabbak a befejezéseink, akkor több gólt is szerezhettünk volna. Az egyenlítés után szerzett gól megnyugtatta a csapatot, a paksiakat pedig visszavetette. Fontos momentum volt, hogy a kiállítást követően is gólt szereztünk.

Nagyiramú meccseink voltak az utóbbi időszakban, a vasárnapi is az volt, mindenkinek futni kell a Paks ellen, fizikálisan oda kellett tenni magát a játékosoknak,

egy-egy cserével próbáltunk frissíteni. Amikor láttuk a játékosok névsorát, gondoltunk arra, hogy így lesz, végül eltaláltuk, hogy milyen rendszerben játszanak majd. Ez lehetett volna másképp is, de mi erre készültünk, az öltözőben az utolsó simításoknál éppen azt mondtuk, hogy kemény munka vár a két belső védőnkre. A hazaiak a pontrúgásoknál építettek a magas emberekre, extrém magas csapatot raktak fel ma, de vasárnap nagyon jól dolgoztak a srácok. Azt hiszem, minden fradistának jó volt ránézni a tabellára a lefújás után. Válogatott szünet következik, lesznek, akiknek most pihenő jön, de szerencsére elég sokan mennek a nemzeti csapatokhoz. Azt kívánjuk, hogy ne sérüljenek meg és élményekkel gazdagodva térjenek majd vissza. (fradi.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz