Fotó: pfla.hu

Hornyák a Paks-meccsről: "Most nem a jobbik csapat nyert"; Kuttor: "10 perc alatt kivégeztük magunkat" - így látták az edzők

Így látták a szakvezetők a vasárnapi NB I-es meccseket Mezőkövesden, illetve Pakson. Értékelések.
Csakfoci.hu 2024. február 4., vasárnap 20:52
Fotó: pfla.hu
Így látták a szakvezetők a vasárnapi NB I-es meccseket Mezőkövesden, illetve Pakson. Értékelések.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 4., vasárnap 20:52

MEZŐKÖVESD - KECSKEMÉT 0-3

Bővebb beszámoló a mérkőzésről itt!

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Egy ilyen meccs után nem marad más, minthogy gratuláljunk az ellenfélnek.

Megvolt a tervünk, de az elején gyakorlatilag tíz perc alatt kivégeztük magunkat.

Onnantól hiába volt mezőnyfölényünk, az élesség végig hiányzott belőlünk ezen a napon, míg a Kecskemét hideg fejjel, kellő agresszivitással zárta le akcióit. Játszadozva akartuk megoldani a dolgokat, amit ellenfelünk büntetett. (kecskemetite.hu)

Szabó István (KTE): - Nehéz meccsre számítottunk a Mezőkövesd ellen, hiszen tisztában voltunk ellenfelünk erősségeivel. Az utóbbi időszakban rendre kontrajátékból vertek minket, még hazai pályán is, a játéktervünk ehhez igazodva is módosult valamelyest. Szerettük volna jól zárni a hátsó zónákat, illetve a középpályát, kihasználva a támad zónában kreativitásunkat. Egy egy csapatjáték, mindenki betartotta azokat az utasításokat, amiket megbeszéltünk, illetve amit gyakoroltunk már az edzőtáborban is. Nekünk elég sok minden be is jött, főleg az első harminc percben, míg a Mezőkövesdnek kevésbé, ez is kellett természetesen a sikerhez, hiszen hátrányból már jóval nehezebb játszani. Jó Mezőkövesd volt az ellenfelünk, nagyon örülünk a győzelemnek. (kecskemetite.hu)


Fotó: kecskemetite.hu

PAKS - PUSKÁS AKADÉMIA 2-1

Bővebb beszámoló a mérkőzésről itt!

Bognár György (Paks): - Egyik csapat sem játszott túl jól, elég nyögvenyelősen kezdődött a szezon. Rámentünk a párharcokra, pontrúgásokra. Ilyenkor azt gondolom, az a legcélszerűbb és szerintem ezzel nyertünk. Reméljük, hogy ennek nincs vége, sok jól fejelő játékosunk van, és nagyon sok mérkőzésen tudunk két-három variációval is előállni, ami eddig bejött. A célunk az volt (a Böde-Tóth Barna páros beállításával - a szerk.), hogy fent tudjuk tartani a labdát a vezetés birtokában. Két ilyen fizikumú játékossal lehet a taktikai repertoárt bővíteni, várhatóan hasznát vesszük ennek a két embernek a hátralévő mérkőzéseken. (M4 Sport)


Fotó: Molnár Gyula, teol.hu

Hornyák Zsolt (PAFC): - Tetszett a csapatom játéka, egyértelműen jobbak voltunk ezen a mérkőzésen, de a focit nem szépségre játsszák, a Paks eredményesebb volt ma. Én azt gondolom, aki ezt a mai mérkőzést nézte, az láthatta, hogy egyértelműen domináltunk a játékban, a befejezéseknél viszont egy kicsit határozottabbnak kellett volna lennünk. Viszont kaptunk két olyan könnyű gólt rögzített helyzetekből, amikre készültünk is.

Dehát ilyen a foci, hiába játszol szépen és jobban, most nem a jobbik csapat nyert, hanem az, aki határozottabb volt és kihasználta a helyzeteit, illetve a pontrúgásokat.

Sajnos ott voltak nálunk a gyenge pontok, ezt a Paks meg is találta, úgyhogy félig teli nálam a pohár, mert nagyon tetszett a játékunk, főleg az első gólig. Egyértelmű volt az egész, nekünk kellett volna először gólt szereznünk. (M4 Sport)

Olvastad már?
Továbbra sem kellenek az ETO-nak az MLSZ-milliók: 11 légióssal kapott ki "a magyar Inter" az NB II-ben
A kezdőcsapatban 8(+1) külföldön született futballista, míg csereként további három légiós kapott lehetőséget az ETO-ban, amely így sem szerzett pontot a BVSC otthonában lejátszott NB II-es bajnokin.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz