Cseh csatár Diósgyőrben, görög védő Kövesden, albán válogatott Kisvárdán - napi átigazolási hírek

Ha napközben nem tudtad minden hírünket az oldalunkon, illetve folyamatosan frissülő rovatunkban elolvasni, akkor itt mindent megtalálsz egy helyen. Öt perc alatt átfuthatod a történéseket, de ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor a linkekre kattintva a teljes sztorikat is elolvashatod!
Csakfoci Admin 2021. január 28., csütörtök 21:37
Ha napközben nem tudtad minden hírünket az oldalunkon, illetve folyamatosan frissülő rovatunkban elolvasni, akkor itt mindent megtalálsz egy helyen. Öt perc alatt átfuthatod a történéseket, de ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor a linkekre kattintva a teljes sztorikat is elolvashatod!
Szerző: Csakfoci Admin 2021. január 28., csütörtök 21:37

Befutott a Diósgyőr kilencedik igazolása: Az NB I-es rivális csatára is aláírt

A Puskás Akadémiától igazolt cseh csatár, David Vanecek is a DVTK játékosa lett. Olvasd el a részleteket itt!

NB I: Pintér új igazolása a Baselben és az Ajax ellen is játszott

Dimitriou Konstantinos személyében görög utánpótlás-válogatott védőt igazolt csütörtökön a Pintér Attila vezette Mezőkövesd. Itt olvashatsz a részletekről!

Kisvárda: Albán válogatott védő érkezett

Albán és horvát állampolgársággal egyaránt rendelkező, belső védő poszton bevethető futballistát igazolt a Kisvárda: Herdi Prenga csütörtökön írta alá szerződését. Bővebben itt!

Paks: Ketten hosszabbítottak

A 407 nap után góllal visszatérő Papp Kristóf nyáron lejáró szerződését 2023 nyaráig meghosszabbították. Szélpál Norbert további egy évvel kötelezte el magát - eredetileg a szerződése ugyancsak 2023 nyaráig szólt.

NB II: Debrecenben váltott a fiatal kapus

Véglegessé vált, hogy Zöldesi Illés a tavaszi idényben a DEAC kapuját őrizheti. A 23 éves kapus ősszel a DVSC hálóőre volt.

A NAP TOVÁBBI HÍREI

Minden, az első- és másodosztályt, illetve légiósainkat érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!

Ha még nem tetted meg, olvasd el mai interjúinkat Horváth Ferenccel, valamint Dragan Vukmirral:

Olvastad már?
Interjú: „Ha 3 éven belül nem csinálok bajnokcsapatot, visszafizettem volna a teljes béremet” - Horváth Ferencet már a kutyája is megutálta
Másfél éve nincs csapata, jelenleg 9 éveseknek tart edzéseket és csatárokat tanít gólt rúgni. Gyűlöli a változásokat, mégis hat év alatt hét csapatnál dolgozott. Úgy érzi, minden váltással felfelé lépett, kétszer kivásárolták a szerződéséből, kétszer pedig kirúgták. Volt olyan klub, ahol szabad kezet kapott a klubmodell felépítésére, de pár hónap után elküldték. Nem tartja magát naivnak, de szeretne olyan emberekkel együtt dolgozni, akik ugyanúgy gondolkodnak a futballról, mint ő. Biztosra veszi, hogy a következő ajánlata nem olyan lesz, amit hátra dőlve, nyugodt szívvel el tud majd fogadni. Nem érti, itthon pár éve miért utasították el a magyar edzőket, de meggyőződése, hogy a saját utunkat kell járnunk. Interjú Horváth Ferenccel.
Elolvasom
Olvastad már?
A Fradi és a Loki bajnoka az ikonokat hiányolja a magyar fociból: "Egy mai gyerek már nem érti, mit jelent abban a mezben játszani" - interjú
Hétvégén a Szeged kispadján debütál NB II-es edzőként Dragan Vukmir, aki labdarúgóként háromszor nyert NB I-es aranyérmet és háromszor hódította el a Magyar Kupát. Játékosainak is megpróbálja átadni, hogy mindig azért igazoljanak egy csapathoz, hogy ott valami nagy dolgot elérjenek, és azt is, hogy becsüljék meg azt, ahol lehetnek. Hiányolja azokat az ikonokat a magyar fociból, akik a 2000-es években még megvoltak és elmondták a fiataloknak, hogy mit jelent az adott klub címere és meze, annak viszont örül, hogy ma már nem kell 30-45 percet utazni busszal az edzőpályákra. Az NB II 20 csapatos létszámát lecsökkentené, mert szerinte nincs annyi jó magyar játékos, akikkel ennyi együttest meg lehet tölteni. A szerbek és a magyarok közti legfőbb különbséget a gondolkodásban látja, hiszen míg előbbiek csak a cél elérésére fókuszálnak, addig a magyarok átgondolják a dolgokat és néha "okoskodnak". Fiatalként nem érdekelte, ha a csapattársai többet kerestek nála, és ma is megkérdezi játékosaitól az öltözőben: "Futballista akarsz lenni vagy pénzt akarsz keresni?". Interjú Dragan Vukmirral.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz