Dimitriou Konstantinos a Mezőkövesd ötödik januári igazolása, arról nem számoltak be a matyóföldiek, hogy mennyi időre írt alá a 21 éves görög védő.

A 186 centiméter magas bekk utánpótlás-éveit a Giannitsa FC, valamint a PAOK FC csapatainál töltötte, játszott a görög élvonalban szereplő PAOK U19-es együttesében, ahol 33 mérkőzésen lépett pályára, ezen felül négy találkozót játszott az UEFA Ifjúsági Kupában, a Puskás Akadémia FC, valamint az Ajax Amsterdam elleni oda-visszavágós párharcokban mind a négy meccsen végig a pályán volt, a hollandok ellen egy gólt is szerzett.

Ezt követően az FC Basel játékosa lett, a svájci klub U21-es csapatában 24 mérkőzésen játszott és kétszer a felnőtt gárdában is pályára lépett, egy bajnoki és egy kupameccsen kapott lehetőséget az első csapatban. A játékos svájci kupagyőztesnek vallhatja magát. Emellett megfordult a szintén svájci FC Will együttesében is.

A labdarúgó 15 éves kora óta folyamatosan tagja a görög korosztályos nemzeti csapatoknak, eddig összesen 38 válogatott összecsapáson játszott. Legtöbbször, 10 alkalommal az U19-es gárdában lépett pályára, de az U17-es együttesben (9) és az U21-es csapatban (8) is rendszeresen lehetőséget kapott – írja a mezokovesdzsory.hu.

Albán válogatott védőt igazolt a Kisvárda, 5 játékosát kölcsönadta a Loki – hazai átigazolási hírek