Debreceni VSC – Újpest 1-2

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Joan Carrillo (DVSC): – Sajnálom a szurkolóinkat, hogy ezen az ünnepi napon nem örülhettek győzelemnek, remek atmoszférát teremtettek. Az első félidőben nagyon rossz pillanatokban kaptuk a gólokat, ez minden gárdát megviselne, minket is megviselt. A második játékrészben már koncentráltabbak, agresszívabbak voltak a játékosaink, volt esély az egyenlítésre is, sajnos nem sikerült megszereznünk a második gólt. (dvsc.hu)

Milos Kruscic (Újpest): – Öröm és megtiszteltetés volt egy ilyen szép stadionban, ilyen hangulatban játszani. Mindkét együttes számára fontos volt a feszült hangulatú mérkőzés. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, szünet után a VAR érthetetlen módon büntetőt jelzett, a szépítés pedig nyilván még motiváltabbá tette a hazai csapatot. Büszke vagyok a játékosaimra, megérdemelten győztünk. (dvsc.hu)

Mezőkövesd – Zalaegerszegi TE 0-0

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Supka Attila (Mezőkövesd): – Én azt gondolom, hogy ez a mérkőzés sokkal jobb volt, mint az előzőek. A hozzáállásunk rendben volt, megvoltak azok a párharcok a részünkről, aminek eddig kellett volna lenni és megvoltak azok a lehetőségek is, amivel megnyerhettük volna ezt a mérkőzést. Én úgy gondolom, hogy a második félidőben nyomás alatt tartottuk a Zalaegerszeg kapuját, ott megvoltak azok a szituációk, ahol ha pontosak a passzok, győzelem lehetett volna a vége. Azt gondolom, hogy ez az egy pont sokat érhet. Győzni szerettünk volna, három pontot szerettünk volna szerezni, de minden pontra szükségünk van ebben a helyzetben. Én azt gondolom, hogy ha ez a hozzáállás megmarad mindenkitől, akkor az elkövetkezendő időben nem lehetnek problémáink. (m4sport.hu)

Ferenczi István (ZTE): – Így utólag azt mondom, hogy reális az eredmény. Annak nagyon örülünk, hogy ismét olyan mérkőzést játszottunk, ahol nem kaptunk gólt. A támadójátékunk ma nem működött úgy, ahogy szerettük volna, kicsit lehettünk volna élesebbek, agresszívabbak, akkor elhozhattuk volna a három pontot. Ne legyünk elégedetlenek, mert azért a Mezőkövesdnek is volt két nagy lehetősége, tehát ha abból betalálnak, szaladhattunk volna az eredmény után. De a fociban nincs ha, így egy ponttal távozunk Mezőkövesdről. Egy kicsit én azt hiányoltam, hogy nem voltunk elég kreatívak, kicsit kapkodó volt a játékunk, de készülünk a Puskás elleni következő meccsre. (m4sport.hu)

MTK Budapest – Budapest Honvéd 1-0

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Márton Gábor (MTK): – Örülök a győzelemnek, viszont a mérkőzés során sokat hibáztunk, kicsit türelmetlenek voltunk, nem járattuk a labdát elég gyorsan meg elég jó helyeken. A támadásoknál nagyon besűrűsödtünk középre, így ezt könnyebb volt levédekezni, mindenesetre beküzdöttünk egy gólt, megnyertünk egy meccset, most már talán a második meccsünk volt, amikor nem kaptunk gólt, úgyhogy nagyon örülünk neki, de semmi nem történt. Tettünk egy lépést előre, bízom benne, hogy lesz folytatása. A kiállítás után is észnél kellett lenni. A Honvéd jó csapat, attól hogy eggyel kevesebben vannak abszolút látszott, hogy próbálnak kontrákra játszani. Próbálták gyorsan feljuttatni a labdát és abból jönni, tehát a veszély megvolt, de nagyon jól állt a csapat a lábán és egy-két nehezebb szituáció volt, amikor nem lehettünk nyugodtak, de nem lett belőle komolyabb dolog. (m4sport.hu)

Nebojsa Vignjevic (Honvéd): – Ugye a meccs elején beszéltünk azokról a dolgokról, amikben a csapatnak sikerült fejlődést elérnie és szerintem a játékosok, amikor ránéztek a tabellára, csak azt látták, hogy az MTK az utolsó helyen áll. Összességében a játékunkkal nem voltam egyáltalán megelégedve, kicsit azt éreztem, hogy a játékosok egyénileg akarták megnyerni a meccset és nem csapatként, szerintem ez hatalmas hiba volt és aztán említettük a türelmet és a fegyelmet a Honvéd részéről, de ezeket egyáltalán nem láttam a pályán, ebből a szempontból is rendkívül elégedetlen vagyok. Aztán ott volt a piros lap is. Ez is részben annak köszönhető, hogy nem voltunk elég fegyelmezettek, nem csak az MTK játéka miatt kaptuk végül azt a piros lapot. Onnantól kezdve meg rendkívül nehéz dolgunk volt az eredmény megtartásának érdekében. 60 percig szinte lehetetlen volt tartani ezt a döntetlent és gratulálok az MTK-nak, megérdemelten nyerték meg a mai meccset, olyan játékot és eltökéltséget mutattak, amit mi nem. (m4sport.hu)