Kaposvár – Diósgyőr 3-0 (Bévárdi 7., Nagy R. 48. – 11-esből, Nagy J. 89.)

Beszámoló és videók itt!

A meccs minden fontos mozzanata percről percre itt!

Disztl László (Kaposvár):Nagyszerű mérkőzés volt, nagyon jól játszottunk, szívvel-lélekkel. Gratulálok a fiúknak, mert megérdemelten arattak egy nagyszerű győzelmet. Nagyon örülünk annak, hogy hosszú idő után újra nyertünk. Ezen a mérkőzés mentálisan és játékban is az ellenfél fölé nőttünk. Megmutattuk azt az egységet, ami jellemző a csapatra. Nagy szívvel játszottak a srácok, minden labdáért mentek és mindent megtettek a sikerért. Nagyon örülünk annak, hogy végre örömet tudtunk szerezni a szurkolóinknak. (rakoczifc.hu)

Feczkó Tamás (DVTK):Ezek is mi vagyunk. Huszonöt játékos van a keretben, mindenkinek meg kell adni a lehetőséget arra, hogy bizonyítsa, helye van a csapatban. Idén és jövőre is. Sajnos, ma többen nem azt nyújtották, amit vártunk. A Kaposvár teljesen megérdemelte a győzelmet, mert többet tett érte. Az első félidőben nem találtuk azokat a passzsávokat, amiket kellett volna. A második labdákat nem gyűjtöttük össze, nem volt kontakt a játékunkban. A szünetben négyet cseréltünk, de a második félidő elején egy 11-es miatt rögtön borult a mérkőzés. A második félidőben mindent megtettünk annak érdekében, hogy gólokat szerezzünk, de hősiesen védekezett a hazai csapat, emiatt nem volt kimondottan nagy gólszerzési lehetőségünk.

El kell gondolkodni azon, hogy ha jövőre komolyabb célokat akarunk kitűzni magunk elé, akkor a keret minőségén javítani kell.

A második gól után mélyen védekezett a hazai csapat, és úgy repkedtek bele a labda útjába, hogy nem volt alkalmunk arra, hogy gólszerzési lehetőséget alakítsunk ki, a kaposváriak önfeláldozóan védték a kapujukat. A realitás a csapatunk számára a 6-8. hely, a szurkolóknak és csapatnak is vannak álmai, vágyai, de a realitás talaján kell maradni minden esetben. Minden elkövetünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsünk a hátralévő mérkőzéseken. (M4 Sport)

MOL Fehérvár FC – Újpest 2-2 (Ristevski 41. – öngól, Nikolics 72., ill. Obinna 64., Heris 81.)

Beszámoló és videók itt!

A meccs minden fontos mozzanata percről percre!

Joan Carrillo (MOL Fehérvár):Kétszer is vezettünk, de ezúttal ez nem volt elég a győzelemhez. Az első félidőben mi irányítottunk, az Újpest kevés kockázatot vállalt fel. Az első gólunk után akár meg is duplázhattuk volna az előnyünket, aztán egy szép találattal egyenlített az Újpest. A játékosok hajtottak a győzelemért, kockáztattunk, meg megint megszereztük a vezetést. Tudtuk, hogy az Újpest hagyományosan jó a rögzített helyzeteknél, mégis egyenlíteni tudott az ellenfelünk. Úgy érezzük, hogy két pontot a pályán hagytunk. Kötelességünk a végsőkig küzdeni klubért, a szurkolókért.

Akinek nincs motivációja a Debrecen ellen pályára lépni, az nyugodtan el is hagyhatja a klubot.

(M4 Sport / Nemzeti Sport)

Predrag Rogan (Újpest):Gratulálok mindkét csapatnak a pályán nyújtott teljesítményéhez. Ebben a helyzetben elégedettek lehetünk az egy ponttal. Ez az eredmény is azt mutatja, hogy jó úton járunk. Most van két napunk arra, hogy felkészüljünk a Mezőkövesd elleni összecsapásra. Ez egy nagyon fontos pillanat most a csapat életében, keményen küzdenek, dolgoznak a játékosok.

Exkluzív interjú: “Akkor nem is vállaltam volna, hogy én legyek az Újpest vezetőedzője” – Rogan a kinevezéséről, a lelkizésről és a céljairól

Az NB I állása: