Debreceni VSC-ZTE 0-0

A mérkőzésről ide kattintva olvashat többet.

Joan Carrillo (DVSC):Nehéz mérkőzés volt. Az első 20 percben nem játszottunk jól, aztán fokozatosan feljavultunk, a nagyobb lehetőségeink nekünk voltak. Sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni, de minden pont nagyon fontos. (dvsc.hu)

Molnár Balázs (ZTE):Én úgy gondolom, hogy a mai mérkőzésen a helyzetek alapján reális eredmény született. Sajnos támadásban nem azt hoztuk, amit szerettünk volna. A csapat nagyon stabil védekezést produkált, de játékban ma sok hibával játszottunk, érezhető volt a csapaton az elmúlt hét történései. Amit munkában beletettek a srácok, azzal maximálisan elégedett vagyok, a játékban pedig fejlődni fogunk. Győzelmi céllal érkeztünk ma is, de sajnos ebben a mérkőzésben reálisan ennyi volt. (ztefc.hu)

MOL Fehérvár FC-Kisvárda 5-3

A mérkőzésről ide kattintva olvashat többet.

Michael Boris (Fehérvár):Volt egy tervünk, de láttuk, mire képes a Kisvárda. Jól tudnak kontrázni, jók a hosszú indításaik, és az első tíz percben ennek megfelelően is játszottak, három gólt szereztek, amihez gratulálunk! Ekkor nem védekeztünk jól, de azt is látjuk, hogy ezek után hogyan reagáltunk erre az eredményre. Csapatként fejlődtünk, egymásért küzdöttünk, elvégeztük a csúnya munkát is, amit kevesen látnak, és nagyon szépen visszajöttünk 0-3 után. Boldogok vagyunk, büszkék vagyunk, ez az igazi csapatszellem! 0-3 után először azt gondoltam, hogy talán változtatni kellene, aztán egymásra néztünk a stáb többi tagjával, hogy mi legyen, de hittünk a stílusunkban és ebben a játékban, így vártunk. Persze, lehetne váltani ilyenkor 4-4-2-re, de akkor sem biztos, hogy sok minden változna. Tudtuk, hogy teret kell teremtenünk, ezért is volt a kezdettől fogva az az elképzelésünk, hogy Hangyán és Negon keresztül játszunk, hiszen tudtuk, hogy a Kisvárda mennyire emberfogásra játszik, illetve ebből alakult ki az, hogy Funsho és Kodro pedig mélyebben visszalép a középpályára. Tizenkét perc után már 0-3 volt az eredmény, nyilván nem ez volt a terv, de úgy döntöttünk, hogy várunk a szünetig és továbbra is hittünk magunkban. Megmutattuk, mi történik akkor, ha egy csapat akar és hisz magában. (molfehervarfc.hu)

Révész Attila (Kisvárda):Változatos mérkőzést játszottunk, ahol megérdemelten nyertek a hazaiak. Ragyogóan kezdtük a találkozót, 3 gólt is szereztünk az első 12 percben. Számítottunk a Vidi felállására és játékára, de a mérkőzés elején megtaláltuk az ellenszert. 0-3 után nem sikerült jól megoldanunk a védekezést, Nego többször is a védők mögé került, ez mutatta a hiányosságainkat. A támadó szellemű játékosaink nem igazán akartak védekezni, kissé talán fegyelmezetlenek voltak. Legalább 5-10 percet ki kellett volna bírnunk kapott gól nélkül. Nagy területeket hagytunk szabadon a középpályán, rosszul helyezkedtünk, sajnos lassan mentek át a kispadról az üzenetek a játékosoknak. Sajnos több olyan játékosunk is volt, akik mostanában nem sokat játszottak, így nem voltak jó cseréink, ez döntötte el a találkozót, ha mindenki rendelkezésre állt volna, felvehettük volna a versenyt a Vidivel, de ez így nem sikerült, gratulálunk a hazaiaknak! (molfehervarfc.hu)

Honvéd-Paks 1-1

A mérkőzésről ide kattintva olvashat többet.

Nebojsa Vignjevic (Honvéd):Az öltözőben mindenki a VAR-t emlegette, de igazából ez két helyzetet érintett, szóval ez csak alibi, kifogás. Nem ezzel kell foglalkoznunk, összességében nem játszottunk egy jó meccset, nem mutattunk jó játékot, nem fociztunk jól és nem is csapatként teljesítettünk a pályán. Egyénieskedtünk, egyéni hibákat követtünk el, csak 5-6 játékos volt, akik azt játszották, amit megbeszéltünk. Persze megnyerhettük volna a meccset, de ugyanakkor el is veszíthettük volna. Erről beszéltem, hogy nem a VAR-t kellett volna hibáztatni. Összességében rendkívül csalódott vagyok, nem láttam fegyelmezettséget a csapat részéről, nem voltak igazi ötletes játékok és azzal se lennék most elégedett, ha megnyertük volna a meccset. Nem láttam azt, hogy jól védekeztünk volna, viszonylag sokat segítettünk a támadóiknak, holott tudtuk, milyen játékra készüljünk, tudtuk hol vannak a gyengepontjaik, de mégis a “kezükre játszottunk”. Úgy tűnt, mintha nem igazán tudnák mi a terv, mit is kellene csinálni a mérkőzésen és amikor sikerült úgy teljesítenünk, akkor jött is a gólunk, de nem tudtunk elég helyzetet kidolgozni. A Paks jól, szervezetten játszott, de mi nem tudtuk azt hozni a találkozón, amit szerettünk volna. (m4sport.hu)

Bognár György (Paks):A játék minőségében nagy hiányérzetem van, középpályán nem tudunk annyi helyzetet kidolgozni, inkább csak gyűrjük a focit. A mai meccsen is nagy mákunk van, hogy döntetlenre tudtuk ezt hozni, mert helyzeteket nem tudtunk kidolgozni. Tulajdonképpen a VAR miatt tudtuk ezt az eredményt elérni. Bár hozzáteszem, hogy az előző két meccsen a Honvédnak kedvezett, úgyhogy talán kiegyenlíti egymást. Nem volt egyik oldalon se minőségi játék, csak a bruszt volt a mai meccsen. Egyedüli helyzetünk talán a Böde Dani kapufája volt, nem elég kreatív a középpályánk, nem tudtuk a megszerzett labdákat úgy feljátszani, hogy abból egyből ellentámadásba tudjunk lendülni. Ebben van hiányérzetem, de úgy érzem, hogy most már néhány meccse a középpályás játékunkban van a legnagyobb probléma. Ha azok a játékosok, akik az elmúlt időben kevesebbet játszottak és nincsenek olyan jó formában (Nagy Ricsi, Szabó Bálint, Haraszti Zsolt) kreatívabbak lesznek, akkor ezen fogunk tudni változtatni, a lehetőség megvan a keretben. (m4sport.hu)