Fotó: fradi.hu

Stankovic Vargáról: "Van úgy, hogy a csapat égbe repíthet egy játékost", Blagojevic: "A piros lap döntött Újpesten" - így látták az edzők

Így látták a szakvezetők az NB I 19. fordulójának keddi meccseit a Szusza Ferenc Stadionban , illetve a Groupama Arénában. Edzői értékelések.
Csakfoci.hu 2024. február 6., kedd 22:44
Fotó: fradi.hu
Így látták a szakvezetők az NB I 19. fordulójának keddi meccseit a Szusza Ferenc Stadionban , illetve a Groupama Arénában. Edzői értékelések.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 6., kedd 22:44

ÚJPEST - DVSC 1-2

Bővebben a mérkőzésről itt!

Srdjan Blagojevic (DVSC): - Nagyon örülök, hogy sikerült megnyernünk a mai mérkőzést, és szeretnénk gratulálni a játékosoknak a győzelemhez. Nagyon furcsa hangulatú volt a mai mérkőzés, és a pálya sem volt túl jó állapotban. Úgy gondolom, hogy mindezek befolyásolták a mai teljesítményt.

Az átlagos teljesítmény és a kvalitás a mai mérkőzésen nem volt túl magas, de a legfontosabb az, hogy sikerült győznünk, és ki tudtunk használni néhány helyzetet, főleg azután, hogy tíz emberrel játszott az Újpest a kiállítás után. A piros lap döntötte el a mai meccset. Azelőtt eléggé kiegyenlített volt a játék, nem volt túl sok helyzet. Aztán a kiállítást követően több teret kaptunk, és több helyzetünk is volt, a legfontosabb pedig a három pont.

A végén úgy gondolom, hogy Dzsudzsák és Dominges kvalitása eldöntötte a mérkőzést. Kaptam egy olyan információt, hogy utoljára a Debrecen 11 évvel ezelőtt nyert itt, Újpesten, úgyhogy örülök, hogy sikerült megtörnünk a jeget.

Olvastad már?
Vignjevic lehangoló és néma meccse Újpesten: "Én voltam az utolsó, aki tudott a tulajdonosváltásról"
Nem kizárt, hogy Nebojsa Vignjevic az utolsó találkozóján meccselt Újpesten, a DVSC ellen, és tőle szokatlan mozzanatokkal búcsúzhatott a kispadtól.
Elolvasom

FERENCVÁROS - MTK BUDAPEST 5-1

Bővebben a mérkőzésről itt!

Dejan Stankovic (FTC): - Gratuláció illeti a játékosaimat, ma nagyon jó intenzitást, megfelelő nyomást és megfelelő rendezettséget láttam a pályán.

Úgy gondolom, hogy élmény volt nézni ezt a fajta teljesítményt, és emellett úgy gondolom, hogy egy ember a csapat nélkül semmit sem ér, de van úgy, hogy a csapat égbe repíthet egy játékost. Ez ma Varga Barnabás volt. Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól játszott. Úgy gondolom, hogy ő egy lenyűgöző futballista, és egy igen bátor ember. Nem csak a góljainak örülök, hanem annak is, hogy két és fél hónapos kihagyás, sérülés és kezelés után ilyen erősen tért vissza, fejben is.

Úgy gondolom, hogy Kodro lecserélése nem számított ilyen szempontból. Az első félidőben egy térfélen volt folyamatosan húsz játékos, nagyon nagy volt a tumultus, ezért a második félidőben szerettük volna egy kicsit kinyitni ezt a teret. Tisztában vagyok Kodro képességeivel, lenyűgöző csatáraink vannak - ide sorolhatnám Pesicet is, aki a kispadon ült most betegség miatt, de ettől függetlenül szerettem volna, ha a részese tud lenni a mai csapatmunkának. Meg vagyunk áldva kiváló csatárokkal. A kezdő felállásunkkal szerettük volna maximálisan a 16-oshoz beszorítani az ellenfelünket. Ennek nyilván vannak kockázatai. Úgy gondolom, hogy ha ekkora a kerete egy edzőnek, az jelenthet problémát a játékosok kiválasztásánál, de ez egy édes teher a számomra. És én nagyon szeretem ezt a feladatot: 25 ilyen kiváló játékossal együtt dolgozni, akik képesek áldozatot hozni és folyamatosan küzdeni. Úgy gondolom, hogy egy jó út, amin most járunk. 

Horváth Dávid (MTK): - Varga Barnabás egy nagyon veszélyes támadó, akit ezen a napon nem tudtunk semlegesíteni a tizenhatoson belül. Illetve ezt annyiban kiegészíteném, hogy az első félidőben az a fajta nyomástűrő képességünk, ami ehhez a mérkőzéshez kellett, megvolt, ezt veszítettük el abban a periódusban, abban a kritikus időszakban, amikor azt a három gyors gólt kaptuk és tulajdonképpen vége volt a meccsnek - akkor ugye Varga Barnabás nagyon élt. Nem szabad ilyen rövid időn belül három gólt kapni, sajnos cserével sem tudtam megszakítani a játék menetét, hogy kicsit levegőhöz jussunk, és ráadásul nemcsak a Ferencváros erőszakolta ki azokat a szituációkat, hanem mi is engedtünk, az ott egy nagyobb hiba volt, de utána már vége volt a mérkőzésnek.

Olvastad már?
Új fejezet a magyar labdarúgásban: Nyáron érkezik a MOL Újpestre - hivatalos
A tranzakció lezárása és a tényleges tulajdonosváltás várhatóan 2024 április végével történik meg.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz