NB II: A ZTE edzője a győzelem után szúrt oda a szurkolóknak, forró a kispad Nyíregyházán – érdekességek videókkal

Egy játékos három gólja hozta meg a Cegléd első győzelmét, hosszú sérülésből visszatérő játékos mentett pontot Csákváron. NB II-es körkép.
Csakfoci Admin 2018. október 2., kedd 13:56
Egy játékos három gólja hozta meg a Cegléd első győzelmét, hosszú sérülésből visszatérő játékos mentett pontot Csákváron. NB II-es körkép.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 2., kedd 13:56

A forduló góljai: Hegedűs Márk (Dorog), Nagy Patrik (Gyirmót)

A dorogi játékos látványos szabadrúgásgóllal egyenlített a Zalaegerszeg otthonában, a második félidő második percében. Végül aztán a hazaiak 2-1-re győztek.

A Gyirmót középpályása egy beívelés előtt kézjelzéssel kérte a labdát, majd kapásból a hálóba vágta azt, és ezzel 2-1-es vendég győzelemhez segítette csapatát a Budaörs ellen.

A forduló triplázója: Oldal Tibor (Cegléd)

A kilenc fordulón keresztül nyeretlen Cegléd akkor törte meg kínos szériáját, amikor kevesen számítottak erre: a hazai mérkőzéseit Tiszakécskén játszó gárda a bajnokság élmezőnyébe tartozó Soroksárt fogadta, és győzte le 3-2-re. A sikerből oroszlánrészt vállalt Oldal Tibor, aki tizenegyesből, fejjel és lábbal is betalált a Soroksár kapujába.

A forduló cseréi: Nagy Zsolt (Csákvár) és Gábor Lukács József (Kazincbarcika)

Két cserejátékos is nagy részt vállalt csapata pontszerzéséből, illetve győzelméből a mögöttünk hagyott hétvégén. A csákvári Nagy Zsolt hosszú sérüléséből visszatérve állt be a Csákvárba az 58. percben, 3-1-es kaposvári vezetésnél, két góljával azonban döntetlenre mentette a mérkőzést. A kazincbarcikai Gábor Lukács József pedig a 71. percben állt be Mosonmagyaróváron az akkor 2-0-ra vezető Kazincbarcikába, majd négy és fél percet követően belőtte a harmadik, mindent eldöntő találatot.

A forduló nyilatkozata: Dobos Barna (ZTE)

Vasárnap szezonbeli második hazai sikerét aratta a Zalaegerszeg a Dorog ellen, amely egyben a Nagy Tamást meglepő módon váltó Dobos Barna első győzelme is volt vezetőedzőként a zalai kispadon. A szakember a látottak értékelése után a szurkolókkal kapcsolatban is megnyilvánult a sajtótájékoztatón.

- Óriási az elvárás a csapattal szemben Zalaegerszegen, ennek meg kell felelnünk, de... Úgy nem könnyű, ha amikor a 20. percben nem vezetünk hazai pályán, akkor már jön a füttyszó a lelátóról - pedig szerintem nem játszottunk rosszul. A félidőben mondtam is a játékosaimnak, hogy zárják ki ezt, próbáljanak meg úgy játszani, mintha idegenben lennénk. Az igazi szurkoló nem ilyen, hanem olyan, mint akik Vácon voltak, és amikor gólt kaptunk, felzúgott a "hajrá, ZTE!", sikerült is egyenlítenünk - mondta Dobos Barna.

A forduló bukása (?): Bozsik József (Nyíregyháza)

Továbbra is mélyen a várakozások alatt teljesít a Nyíregyháza Spartacus. A szabolcsi együttes vasárnap Győrben kapott ki 1-0-ra, és mindössze egy győzelemmel áll a tabella utolsó előtti, 19. helyén. A hétvégi zakó után megingott a kispad Bozsik József vezetőedző alatt, amit ő maga is elismert a Nyíregyháza honlapján.

- Mindenki tudta, hogy ezen a mérkőzésen múlik a szakmai stáb jövője, és köszönöm a játékosoknak a hozzáállást, ebben a bajnokságban most játszottunk a legjobban, de úgy látszik az égiek sem akarják, hogy eredményesek legyünk, a kapufáról is kifelé pattant a labda. A következő napokban eldől a sorsom, de ennek az együttesnek nem a 19. helyen kellene állnia - mondta a fiatal szakvezető, aki tavasz óta irányítja a csapatot.

A forduló helyreigazítása: Kaposvár

A Rákóczi 3-3-as döntetlent Csákváron a hétvégi fordulóban, a tabella negyedik helyén áll, úgy tűnik tehát, minden rendben zajlik a somogyi együttesnél. Aztán egy ezzel ellentétes hír jelent meg az egyik hazai internetes portálon, amire nyílt levélben reagált a klub elnöke, Herczeg Erik.

Kedves Szurkolók!
Az nb2.hu oldalon megjelent bulvárhír, mely szerint klubunk komoly fizetési gonddal küzd teljesen valótlan! A portál minden utánajárás vagy bizonyíték hiányában jelentetett meg cikket.
A klub dolgozói és játékosai minden alkalommal megkapták fizetésüket, minden számlát rendeztünk. a klub működőképessége biztosított.
Bizonyos játékos vagy játékosok, akikkel korábban szerződés bontottunk a vitás ügyeik miatt inkorrekt módon támadják a Kaposvári Rákóczi FC-t. Ezzel is megerősítik azt, hogy jó döntést hoztunk, amikor felbontottuk a szerződésüket.
A jelenlegi kerettel jól szerepelünk az NB II-es bajnokságban, ez is azt bizonyítja, hogy a klubnál remek szakmai munka folyik és rendezett a háttér.
FRISSÍTÉS:  Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága megbüntette a Kaposvárt, mert szerződésben vállalt pénzügyi kötelezettségének Ivancsics Gellért labdarúgóval szemben nem tett eleget, 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a szerződésben vállalt kötelezettség teljesítése a sportszervezet részéről nem történik meg, akkor a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és átigazolási jogból 5 hónapra kizárja.

A listavezető és a góllövőlista vezetője

Az NB II-t a Békéscsaba vezeti, amely a hétvégén újabb győzelmet aratott, ezúttal Budafokot győzte le 2-0-ra Boér Gábor csapata. A góllövőlista élére pedig a Vasas támadója, Balajti Ádám (8 gól) ugrott, aki a Balmazújváros otthonában szerzett góljával előzte meg a 7-7 találattal álló monori Tóth Barnát és a csákvári Bobál Gergelyt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz