A Zalai Hírlap értesülései szerint menesztik a másodosztályban harmadik helyen álló ZTE FC nyáron kinevezett vezetőedzőjét, Nagy Tamást. A döntés azért különösen meglepő, mert a zalaiak a szezonban eddig lejátszott hét bajnokijukon mindössze egyszer kaptak ki, tegnap Tiszakécskén győztek, és a harmadik helyen állnak, azonos pontszámmal a feljutó helyen lévő, második Békéscsabával. Nem mellesleg rég állt ilyen jól a ZTE, a legutóbbi idényben csak az utolsó fordulóban tudta bebiztosítani NB II-es bennmaradását.

A portál azt írja, hamarosan hivatalosan is bejelentik a váltást, a Nemzeti Sport pedig úgy értesült, hogy Dobos Barna lehet a ZTE FC új vezetőedzője.

FRISSÍTÉS: A ZTE hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a váltást. Az alábbiakban a klub közleménye olvasható.

A mai napon Végh Gábor, ZTE FC tulajdonosa, Nagy Tamás vezetőedzővel közösen értékelte a csapat teljesítményét és az első hét fordulóban mutatott játék összképét.

A tulajdonos az eredményességgel általánosságban elégedett, hiszen a feljutást érő pozíciótól mindössze egyetlen helyezés választja el a csapatot, viszont nem látja azt a kezdeményező, domináns játékstílust, mely garanciát jelenthet a hőn áhított feljutásra.

A fenti okok miatt a klub és Nagy Tamás vezetőedző a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott.

A ZTE FC ezúton is megköszöni Nagy Tamás munkáját, további pályafutásához sok sikert kíván. Az új edző kinevezését a klub hamarosan bejelenti.