Ezeket a játékosokat kérdezhetik meg a bundagyanús meccsről - Várhidi őket választotta

Megmutatjuk, kik azok a játékosok, akik kezdőként pályára léptek a Kaposvár színeiben a bundagyanúval vizsgált Tállya elleni MK-mérkőzésen. Mint ismert, a klub vezetői nyilatkoztak úgy, hogy ki kell vizsgálni, mi történt. A kezdőtizenegyben öt olyan játékos is helyet kapott, aki hetekkel ezelőtt Várhidi Péter kérésére érkezett Kaposvárra, azaz ők most bőven a bizonyítási fázisban kellett, hogy legyenek a vezetőedző felé.
Csakfoci Admin 2021. február 11., csütörtök 20:12
Megmutatjuk, kik azok a játékosok, akik kezdőként pályára léptek a Kaposvár színeiben a bundagyanúval vizsgált Tállya elleni MK-mérkőzésen. Mint ismert, a klub vezetői nyilatkoztak úgy, hogy ki kell vizsgálni, mi történt. A kezdőtizenegyben öt olyan játékos is helyet kapott, aki hetekkel ezelőtt Várhidi Péter kérésére érkezett Kaposvárra, azaz ők most bőven a bizonyítási fázisban kellett, hogy legyenek a vezetőedző felé.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 11., csütörtök 20:12

Nem kis port vert fel a Tállya-Kaposvár (5-3) Magyar Kupa-mérkőzés, amely után a kaposváriak tulajdonosa vizsgálatot kért, mondván számára gyanúsak a történtek.

A meccs kapcsán azóta a Szerencsejáték Zrt. mellett a Magyar Labdarúgó Szövetség közleményben reagált a történtekre. Honlapunk a fogadóirodától azt a tájékoztatást kapta, hogy rendkívüli intézkedés nem történt, a beérkezett fogadások érvényesek voltak, az eredmények megállapítását követően a nyeremények kifizetése rendben megkezdődött. A magyar szövetség részéről pedig Sipos Jenő fejtette ki a véleményét.

Az alábbiakban a mérkőzésről készült jegyzőkönyvben található sorrendben mutatjuk be azt a tizenegy labdarúgót, akit Várhidi Péter kezdőként pályára küldött Tállyán.

Bánki Márton, kapus

Az igen fiatal kapus a Ferencvárosból érkezett kölcsönben ezen a télen, ez volt az első mérkőzése a 20 éven aluli játékosnak. Bánki igazolását vélhetően azért kérte Várhidi, mert a 2001-ben született játékos a bajnokságban szerepeltethető az úgynevezett “fiatalszabály” keretein belül. Ennek ellenére az eddigi két tavaszi meccsen nem játszott, és a Tállya ellen debütált. A fiatal kapus korábban soha nem védett még ilyen szintű felnőtt mérkőzésen.

Lakatos Csaba, védő

A Vasasban tavaly még folyamatos kezdő ember volt, Szanyó Károly felfedezettjének tartották, de nyáron elköszöntek tőle. A Vasastól Kisvárdára szerződött, ahol egyszer jutott el a kispadig. Télen érkezett Várhidi hívására Kaposvárra. A Rákóczi vezetői szerint bundagyanús mérkőzésen 90 percet játszott, és egy sárga lapot kapott a 89. percben.

Vachtler Csaba, védő

Felcsúton kezdte a pályafutását, majd volt tagja a Vidi keretének, de az NB I-et nem sikerült megugrania, és Balmazújvároson játszott a másodosztályban éveket. Kaposvárra 2017-ben került, azóta meghatározó alapember, szinte minden találkozón kezdő, most a 65. percben lecserélte Várhidi.

Farkas Balázs, szélső

A magyar futball egyik nagy ígérete, akit anno a Dinamo Kijev szerződtetett, de folyamatos sérülések miatt nem futotta be a várt karriert. Az elmúlt évtizedben számos magyar csapatban megfordult, voltak jobb periódusai, de tartósan kimagaslóan nem igazán tudott teljesíteni. A mostani gyanús találkozón Várhidi a 65. percben őt is levette a pályáról.

Szakály Attila, középpályás

A Rákóczi egyik legstabilabb embere, évek óta kirobbanthatatlan a csapatból. Szombathelyről került egerszegi kitérővel a Kaposvárhoz. 90 percet játszott a Tállya ellen.

Nemanja Andric, csatár

A szebb napokat látott támadó egykoron Újpesten és Győrben is szórta a gólokat, amióta Kaposvárra érkezett, csak kétszer talált be, és jobbára Balázs Zsolt cseréjeként játszik. Most bekerült a csapatba, de a pályára lépő csatárok közül neki nem sikerült betalálnia. A mérkőzést végigjátszotta.

Bartos Julián, szélső

Vasas-nevelés, aki megragadt az NB II szintjén, sőt az NB III-ba is vissza csúszott az elmúlt években. Mosonmagyaróváron már dolgozott együtt Várhidivel, így az akkori emlékek miatt hívhatta őt most télen az NB III-as Ceglédtől el az egykori szövetségi kapitány. Ezen a meccsen végig pályán volt.

Gál Mátyás, középpályás

A Vasas és a Siófok volt felnőtt pályafutása két meghatározó csapata. Nemrégiben még a formálódó, új Vasas keretének tagja volt, de a több játéklehetőség reményében nyáron Kaposvárra szerződött, ahol alapemberré is vált. A 65. percben hármat cserélő Várhidi Péter őt is lehívta a pályáról.

Nagy Tamás, középpályás

Az egyik legrutinosabb kaposvári játékos, aki a DVTK és a Pápa színeiben több szezont lejátszott az NB I-ben is, majd a ZTE-ben NB II-es meccseket gyűjtött, mielőtt Kaposvárra szerződött. A Tállya ellen Várhidi végig a pályán hagyta.

Balázs Zsolt, csatár

A kaposváriak talán legértékesebb játékosa, aki ezen a kupatalálkozón két gólt szerzett, majd a szünetben Várhidi Péter úgy döntött, Szarkát küldi be a helyére. Balázs ZTE-nevelés, de számos NB I-es klubban megfordult, mígnem egykori játékostársa, Waltner Róbert hívására érkezett Kaposvárra. Azóta jobbára kezdőember, és a csapat gólfelelőse. 45 perc alatt 2 gólt szerzett a Tállya ellen.

Dvorschák Gábor, védő

Az újpesti nevelésű belső védő kalandos pályafutást tudhat magáénak, hiszen miután távozott a Megyeri útról, öt hazai csapatot is megjárt. Tavaly decemberig Győrben szerepelt az ETO színeiben, majd ő is Várhidi invitálására érkezett idén télen Kaposvárra. A Békéscsaba elleni bajnokin debütált pár napja, amit végig is játszott. Ezt követően a Tállya ellen őt is lehívta edzője a 65. percben a pályáról.

Olvastad már?
Reagált a Szerencsejáték Zrt. és az MLSZ is a nagy port kavart Magyar Kupa-meccsre
Ahogy arról beszámoltunk, a Kaposvár tulajdonosa és vezetősége közleményben jelezte, kezdeményezi a Tállya elleni Magyar Kupa-mérkőzés kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél. Honlapunk a Szerencsejáték Zrt.-től azt a tájékoztatást kapta, hogy rendkívüli intézkedés nem történt, a beérkezett fogadások érvényesek voltak, az eredmények megállapítását követően a nyeremények kifizetése rendben megkezdődött. Az ügyre reagált az MLSZ is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz