Mint ismeretes, a szerdai Magyar Kupa-játéknap legnagyobb meglepetését az NB III-as Tállya szolgáltatta, amely 5-3-as győzelmével búcsúztatta az egy osztállyal feljebb szereplő Kaposvárt.

A somogyiak az első félidőt követően 2-0-ra vezettek, ám a hazaiak a második játékrészben 8 perc alatt fordítottak, 12 perc alatt négy gólt szereztek és végül kétgólos sikert arattak.

Tállya KSE (NB III) – Kaposvári Rákóczi FC (NB II) 5-3 (Ondó 53., 85., Tóth 55., Serecin 61., Szegedi 65., ill. Balázs Zs 30., 32., Szarka 92.) – Videó itt!

A kiesés után közleményt adott ki a Kaposvári Rákóczi FC, melyet változtatás nélkül közlünk az alábbiakban.

“Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójába lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól! Ebben a helyzetben nehezen mondjuk ki, hogy hajrá Rákóczi!”

Klub tulajdonosa és vezetősége”

Várhidi a gyanús kupameccsről: “Nem hiszem, hogy magától támadt fel a nagyon szerény képességű ellenfél”