Ahogy arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél a Tállya elleni, 5-3-ra elveszített, fordulatos Magyar Kupa-találkozó kivizsgálását kezdeményezi a Kaposvári Rákóczi FC tulajdonosa és vezetősége, furcsállva az eredmény alakulását.

Ugyancsak értetlenül állt a történtek előtt Várhidi Péter, a Kaposvár szakvezetője, egykori szövetségi kapitány és magyar bajnok edző, aki így értékelte a találkozón történteket.

Parádés első félidő volt. Azt gondolom, hogy ami a játék elemében benne van, az mindet megvalósítottuk. Lehetett volna 5-0 vagy 6-0 is az első félidőben. Aztán valami történt a másodikban, ami számomra érthetetlen.

Azt nem hiszem, hogy az ellenfél támadt fel. Nem akarom őket megbántani, de azért ez egy nagyon szerény képességű társaság természetesen. Hogy mitől volt az, hogy gyakorlatilag hagytuk őket végigfutni a pályán, és ellenállás nélkül rugdosták a gólokat, azt most nagyon nehéz nekem megmagyarázni, ezt én is csak kívülről néztem.

Nem tudom, egyszerűen nem lehetett mit csinálni velük – fogalmazott a tréner az M4 Sportnak.

Tállya KSE (NB III) – Kaposvári Rákóczi FC (NB II) 5-3 (Ondó 53., 85., Tóth 55., Serecin 61., Szegedi 65., ill. Balázs Zs 30., 32., Szarka 92.) – Videó itt!

MOL Magyar Kupa: Szűken nyerte a Fradi a sárdagasztást, 11-et vágott a Budafok, szép gólokkal verte az MTK a Barcikát – eredmények