Fotó: honvedfc.hu

Klafuric: "Nem értem, hogy egy ilyen helyzetet a bíró miért nem néz meg a VAR-monitoron; Dzsudzsák: "Ahhoz képest, ahogy indult a szezon, fantasztikus munkát végzett a csapat" - értékelések

Az NB I utolsó, 33. fordulójában biztossá vált a Honvéd kiesése, és a Debrecen 3. helye - így értékeltek a főszereplők.
Csakfoci.hu 2023. május 27., szombat 23:20
Fotó: honvedfc.hu
Az NB I utolsó, 33. fordulójában biztossá vált a Honvéd kiesése, és a Debrecen 3. helye - így értékeltek a főszereplők.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 27., szombat 23:20

Puskás Akadémia-Budapest Honvéd 2-1

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

A találkozón két erősen véleményes bírói ítélet is született. Előbb a 25. percben Corbu labdát szerzett a 16-oson belül, a hálóba lőtt, de a VAR szabálytalannak ítélte a labdaszerzést, így érvénytelenítették a gólt - a visszajátszások alapján sem derült ki egyértelműen, miért. Majd a 83. percben Szolnoki ütött bele kézzel a labdába a 16-oson belül, de pár perc VAR-ozás után sem kapott büntetőt a Kispest.

Hornyák Zsolt (Puskás): - Azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam. A Honvéd példásan küzdött a bennmaradásért. Nagyon örülök, hogy a csapat hozzáállása 100 százalékos volt és uraltuk a mérkőzést. Féltem esetleg, hogy egy kontra eldönti a javukra a mérkőzés. Ezt jól kezeltük, idő kérdése volt, mikor tudunk gólt szerezni. Azt gondolom, hogy Corbu gólja érvényes volt, de a bíró nem ítélte annak. Kiemelném azért a hozzáállást, három fordulóval ezelőtt azt mondtam, hogy a dobogóhoz kilenc pontot kell szereznünk, és akkor már nem a saját kezünkben lesz a sorsunk. Ezeken a meccseken a küzdőszellem dominált. Nagyon érdekes szezon volt, hiszen a négy évem alatt ilyen kiegyenlített verseny még nem volt. Nem volt csapat, amely nyugodtan játszhatott volna, de örülük, hogy egy ilyen rendszerben is tudott játszani nálunk Gruber, Kern vagy Komáromi. Küzdőszellem, erő, fiatalság, gyorsaság: erre szeretnénk építeni a jövőt. (pfla.hu)

Dean Klafuric (Honvéd):

Nem igazán tudom, hogy mit mondjak egy ilyen helyzetben. Mindenki láthatta, hogy mi történt a pályán, tényleg nem találok szavakat. Azt gondolom, hogy az egy egyértelmű 11-es volt. Ha visszanézzük a felvételeket, most is ezt láthatjuk. Nem értem, hogy ez hogy történhetett.

- A játékosaim a legjobbjukat nyújtották, mindent beletettek a mai mérkőzésen. Huszonéves játékosok szinte az életükért küzdöttek, de nem csak ma, hanem az egész szezonban odatették magukat. A játék képe alapján többet érdemeltünk volna.

Nem értem azt sem, hogy egy ilyen helyzetben a bíró miért nem nézi meg a monitoron ezt a helyzetet. Le kellett volna ellenőrizni, ez a bíró kötelessége lett volna, egyértelmű tizenegyes volt.

(m4sport.hu)

Debreceni VSC-Újpest FC 2-0

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Dzsudzsák Balázs (DVSC): - Először is szeretném megköszönni a szurkolótábornak, hogy ennyien kijöttek ma. Köszönjük a vezetőségnek és a stábnak is, hogy támogattak minket. Ahhoz képest, ahogy indult a szezon, fantasztikus munkát végzett a csapat. Nagyon büszkék vagyunk, és annak külön örülök, hiszen amikor hazajöttem, akkor ezért jöttem haza. Debrecennek igenis ott a helye az élmezőnyben, büszke vagyok, hogy debreceni lehetek, és most az egész város az lehet. Többször elmondtam, hogy az edzőről (Srdjan Blagojevic - a szerk.) csak a legjobb a jelzőkkel tudok beszélni, hihetetlen profizmussal rendelkezik. Az ő érkezése óta 47 pontot szerzett a csapat, nagyon sokat köszöhetünk neki. (m4sport.hu)

Vasas FC-MOL Fehérvár FC 0-0

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Bartosz Grzelak (Fehérvár): - Az egész nap stresszes volt, nemcsak a mérkőzés maga, de örülünk, hogy vége. Az első félidőben nem tudtunk jól játszani, nem tudtuk a tervünket megvalósítani, valószínűleg az idegesség miatt is. Sok labdát adtunk el, nem voltunk elég pontosak. A második félidőben koncentrációban tudtunk változtatni, egyedül az hiányzott, hogy nagy gólhelyzetet alakítsunk ki. Kemény szezon volt, egy hosszú szezon végén jöttem a csapathoz és a bennmaradást kellett célul kitűzni. Minden nehézség ellenére csapatként küzdöttünk egymásért, és erős összetartás alakult ki a kereten belül. (m4sport.hu)

Desits Szilárd (Vasas): - Úgy gondolom, hogy az első félidő játékképe alapján győzelmet érdemeltünk volna. A másodikban viszont folyamatosan fogytunk el, az ellenfél fölénk tudott kerekedni és ránk tudta erőltetni az akaratát, azt inkább ikszesnek ítélem meg. Összességében ez a mérkőzés olyan volt, mint az elmúlt nyolc: a csapat mentálisan és játékban is igyekezett megfelelni az elvárásoknak, ma is sok olyan periódus volt, amikor jó játékot tudtunk nyújtani. (vasasfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz