Fotó: fradi.hu

Az Eb-tartalék Lisztes híres magyar műsorvezetővel bulizott külföldön, a közös kép sem maradt el - fotó

Együtt szórakozott Ayia Napában Lisztes Krisztián és Hajdú Péter.
Nyikes Zoltán 2024. június 4., kedd 12:12
Fotó: fradi.hu
Együtt szórakozott Ayia Napában Lisztes Krisztián és Hajdú Péter.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 4., kedd 12:12

Múlt héten számoltunk be arról, hogy Ciprus egyik legnépszerűbb nyaralóvárosában, Ayia Napában tölti a nyári szünetét a Ferencvárostól távozó Lisztes Krisztián.

Az üdülőhely közkedvelt a magyar emberek körében is, így nem is annyira meglepő, hogy a felkészülést már az Eintracht Frankfurtnál kezdő támadó össze is futott egy ismert televíziós műsorvezetővel és producerrel, Hajdú Péterrel az egyik szórakozóhelyen. A közös kép sem maradhatott el, ezt Hajdú tette közzé az Instagram-oldalán, a fotó mellé pedig azt írta: "Sok sikert Bro" (azaz magyarul "tesó") – szólt a jókívánság vélhetően Lisztes karrierjének új szakaszához kapcsolódva.

Mint ismert, Lisztes azért teljesen nem dőlhet hátra a nyári szünet alatt sem, hiszen Marco Rossi az Eb-tartalékok közé nevezte a fiatal támadót, ám azt maga a kapitány is megjegyezte, hogy ettől függetlenül még megkezdhetik a szabadságukat.

– Aki tartalék, nem azt jelenti, hogy nem mehetnek nyári szünetre, csak szeretném, hogy olyan kondiban tartsák magukat, hogy ha valamelyiküket meg kéne hívnom, akkor időben oda tudjanak érni az összetartásranyilatkozta a kerethirdetéskor a szövetségi kapitány.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

Olvastad már?
Az egyik legnépszerűbb magyar sportkommentátor: "Mindig azt keresem, miben lehet egy közvetítés jobb" - interjú
Noha még nem közvetített labdarúgó-világbajnokságon vagy Európa-bajnokságon Méhes Gábor, a Sport TV kommentátora mégis az egyik legnépszerűbb a saját szakmájában. A közkedvelt szpíker a Csakfocinak adott interjújában a kommentátori szakmáról, Hajdú B. Istvánról és a derby della Capitale páros közvetítéséről is nyilatkozott. Méhes elmondta, miért épp a Sport TV-nél dolgozik immár 21 éve, kitért az évekkel ezelőtti életmódváltására, de szót ejtett a nyári Eb-ről is, amely igazán különlegesnek ígérkezik számára. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz