Paksi FC-Kisvárda 0-1

Beszámoló és videó itt!

Bognár György (Paks):Több kezdőjátékosunkat azért pihentettük, hogy szerdán jó passzban tudjunk lenni a Fradi elleni kupadöntőn. Ezt a meccset helyeztük előtérbe, több olyan játékos is a pályán volt, akik a kispadon szoktak ülni. Ezen a meccsen nem kellett volna kikapnunk. Nagyon kevés volt a tiszta játékidő, a Kisvárda hogyha egy gólt rúg, onnantól kezdve tördeli a játékot, ezt ma is meg tudta tenni.

A gólt amit szereztek szabálytalan volt, ugyanis mozgó labdából indították a centerüket. Ha ez így volt, akkor a VAR egyenesen ellenünk volt.

A második félidőben nyomtunk, mindent egy lapra tettünk fel, de játék nem nagyon tudott kialakulni. (kisvardafc.hu)

Révész Attila (Kisvárda):Érezhető volt mindkét együttes összeállításánál, hogy a szakemberek figyelembe vették a hétközi fordulót és nem a legjobb csapatok léptek pályára, hanem talán a fizikailag és szellemileg legfrissebbek. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy mindkét csapat próbálta a saját stílusát kitenni a pályára. A hazaiak egy szélső beadás után tizenegyest is kaptak, amely szerencsére visszavonásra került. Ez egy picit megnyugtatott minket és sikerült megszereznünk a vezető gólunkat. A második félidőben pedig számítottunk rá, hogy a hazaiak az erősebb játékosaikat be fogják hozni, de erre a három belsővédő tökéletes ellenválasz volt. A csapatot nagy küzdelem jellemezte, amiről mindenki a sportemberi nagyságáról tett tanúbizonyságot és az első paksi győzelmünket soha jobbkor nem szerezhettük volna meg. Maradtunk a második pozícióban és az utolsó fordulóban a saját kezünkben van a sorsunk.  (kisvardafc.hu)

Zalaegerszegi TE-Gyirmót 0-1

Beszámoló itt!

Molnár Balázs (ZTE):Újra a saját gödrünkbe léptünk, hiszen egy könnyű gól után ébredtünk és kezdtünk el támadóan futballozni. Ilyenkor, ahogy lenni szokott, ha nem teszünk eleget, akkor a szerencse sem áll mellénk és így sajnos a nagyobbnál nagyobb helyzetek is kimaradtak. (ztefc.hu)

Csertői Aurél (Gyirmót):Nagyon sok minden történt a mérkőzésen, mindkét csapat megannyi lehetőséget kidolgozott, helyenként látványos is volt a játék, de sok hiba is volt benne. Azt gondolom, hogy ebből a sok helyzetből mi egyet berúgtuk és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. (ztefc.hu)

Újpest-MOL Fehérvár FC 1-1

Beszámoló itt!

Milos Kruscic (Újpest):Azt gondolom, hogy boldogok lehetünk, mert az Újpest jó focit játszik és visszatértek a szurkolók is. A tavasz elején a bennmaradás volt a cél, ezt sikerült elérni, aztán szezon közben láttuk, hogy talán ennél többet is elérhetünk, ahogy szokták mondani, evés közben jött meg az étvágy.

Megpróbáltuk, de nem sikerült, talán mégsem volt bennünk annyi, amennyit gondoltunk, vagy nem volt szerencsénk.

Büszke vagyok a játékosokra, nagyon jó teljesítményt nyújtanak mióta velük dolgozom. Szép este volt ma Újpesten, két jó csapat játszott egy jó mérkőzést, ahol mindenki nyerni akart. Szerintem akár többet is érdemeltünk volna az egy pontnál, hiszen sokkal több lehetőségünk volt, mint a vendégeknek.

Michael Boris (Fehérvár):Aki látta a legutóbbi meccseinket, az láthatta, hogy nem ez volt a legjobb mérkőzésünk. Fáradtak voltunk, hiába volt több időnk regenerálni, mint az Újpestnek. Nem ment igazán az elején, nem volt pontos a játékunk. Általában ennél jobbak szoktunk lenni az első félidőben, most sajnos nem így volt, a hazaiak szerezték meg a vezetést. A félidőben láttuk, hogy problémák voltak a széleken, úgyhogy ezen változtatnunk kellett. Nem a játékosokkal, hanem a rendszerrel volt gond, de megbeszéltük a fiúkkal, hogy min kell javítani, ezt be is tartották. Végig akartuk a gólt, meg akartunk szerezni legalább egy pontot, hiszen jól tudtuk, hogy áll a tabella. Természetesen nyerni szerettünk volna ma este, de ezúttal sajnos nem teljesítettünk a legjobban, az Újpest viszont jól játszott.

Nem lehetünk elégedetlenek, hiszen nyolc meccse veretlen a csapat, megérdemelten szereztük meg a negyedik helyet.

(molfehervarfc.hu)