Így töltik meg a lelátót a Fradinál

Az FTC több ezer szurkolónak teremti meg a lehetőséget, „valahogy” ott legyenek a lelátón a hazai bajnokikon. Az ingyenes kampányban nagyon egyszerű a részvétel szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsai részére. A játékosok tetszését már elnyerte az ötlet, de szurkolóink is aktívak, folyamatosan telnek meg a helyek, igyekezni kell a feltöltéssel annak, aki nem akar ki(nt)maradni… Részletek itt!

Botka: “Furcsa volt a szurkolók hangját hallani hangszórókon keresztül”

A Ferencváros válogatott hátvédje, Botka Endre már nagyon várja a visszatérést, és örül neki, hogy nem lesznek üresek a lelátók. Az interjúért kattints ide!

Másfél millió forint gyűlt össze a MOL Fehérvár eFoci Gálán!

Igazi gólesőt hozott a FIFA 20 gála, az adományt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére ajánlja fel a fehérvári klub. A részletekről itt olvashatsz!

Kuttor: “Hat héten keresztül játszunk szerda-szombat ritmusban”

A Mezőkövesd vezetőedzője, Kuttor Attila interjút adott a klubhonlapnak, melyben a különleges felkészülésről, a folytatásról, a szabályváltozásokról és az igazolásokról nyilatkozott.

Honvéd: Közleményt adtak ki a bérletes szurkolókkal kapcsolatban

A Honvéd közleményben tudatta, hogy visszafizeti a bérleteseinek a zártkapus meccsek árát. A bérletkompenzáció részleteiért kattints ide!

Újpest-MTK Budapest: Edzőmeccs szombaton

Szombaton az MTK Budapest az Újpest ellen játszik zártkapus edzőmeccset. A találkozót megelőzően ismét átestek az MTK játékosai a szükséges teszten. Képgaléria a pénteki edzésről ide kattintva érhető el!

DVTK: Edzőmeccs a Honvéd ellen

A Diósgyőr a Honvéd ellen 2×60 perces mérkőzést játszik a Magyar Futball Akadémián szombaton. Bővebben itt!

DVTK: Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Bukrán Erik

A DVTK kapusa, Bukrán Erik a klubhonlapnak nyilatkozott a hosszabbítás után.

Kisvárda: Rendbe tették a pályát a Loki elleni edzőmeccsre

A Várkerti Stadion személyzete befejezte az előkészületeket a szombati mérkőzés előtt. A részletekről itt olvashatsz!

Paks-Kaposvár: Döntetlen az egymás elleni edzőmeccsen

Nem bírt egymással a Paksi FC és a Kaposvár a két csapat pénteki edzőmeccsén, 1-1 lett a végeredmény. A beszámolóért ide kattints!

Budafok: Edzőmeccs a Vidi ellen vasárnap

Az élvonalra való felkészülés jegyében a Budafok május 17-én, vasárnap, 11 órakor a MOL Fehérvár FC vendégeként lép pályára Székesfehérváron. A találkozót zárt kapuk mögött rendezik meg.

NB I: Korábbi utánpótlás-válogatott játékos érkezhet a dobogóshoz