Aissa Laidouni: – Gyakoroltunk néhány szögletvariációt az edzéseken. Örülök, hogy sikerült betalálnom, de a legfontosabb a három pont megszerzése volt, így sikerült győzelemmel zárni a sorozatot. Úgy vélem, a csapat ugyanazzal a mentalitással állt ki, ahogy szokott, nyerni szerettünk volna. Nagyon fontos volt számunkra, hogy valamit visszaadjunk a szurkolóknak, akiktől egész évben jelentős támogatást kapunk, sosem hagytak cserben minket. Ez egy más szint volt, mint az NB I, de ez a sorozat a BL után a második legerősebb, itt mindent bele kell adni, jobban kellett küzdeni ilyen szintű csapat ellen. Óriási élmény számomra, hogy ilyen meccsen betaláltam és remek megélni ezt egy ilyen csodás hangulatú meccsen. (M4 Sport)

Botka Endre: – Sokszor beszéltünk a vesztes meccsek után, hogy adósak vagyunk a szurkolóinknak is, nem szeretnénk pont nélkül zárni az Európa Ligában, ezt most mindenki megértette és mindenki a maximumot hozta ki magából. Az ötvédős rendszerben többször játszom eggyel visszább, de a válogatottban voltam már néhányszor szélső is ebben a rendszerben, nagyon szeretem ezt a posztot. Nyilván többet kell futni, de én azt szeretem. Most egy kicsit a Fortuna mellettünk állt, az eddigi meccseken pedig pont az ellenkezője történt. Az egész meccsen azt éreztem, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést és hála Istennek nagyon jól alakult. Azt visszük tovább ebből a meccsből, hogy ha csapatként tudunk együtt dolgozni, akkor bármire képesek vagyunk. (M4 Sport)

Dibusz Dénes: – A meccs előtti napon pont arról beszélgettünk, hogy jó lenne végre úgy zárni egy mérkőzést, hogy eredményre vezetnek azok a védések, amiket sikerül bemutatnom és pontot, pontokat szerzünk. Szerencsére a mérkőzés végét sikerült a magunk javára fordítani és begyűjteni a három pontot. Nagyon szerettünk volna szépen búcsúzni, nem úgy alakult ez a csoportkör, ahogy szerettük volna, annak ellenére, hogy valószínűleg a realitás az, hogy a csoport negyedik helyén végeztünk. Mégis azt éreztük, hogy több lehetett volna ebben és minden találkozón voltak olyan szituációk, amikor gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek. Próbáltuk ezt a mai meccsen elkerülni, örülök, hogy azért olyan nagy szarvashibákat nem követtünk el, amikor pedig volt néhány labdaeladás, vagy picit nyíltabbak voltunk, akkor is mindig oda tudott érni és be tudott segíteni. Szép zárása volt ez a csoportkörnek és sok-sok év után sikerült végre hazai pályán győzelmet aratni a főtáblán. Ennek a csoportkörnek ez az egyetlen szépségtapasza. Nem volt azért ez egy rossz Leverkusen, nyilván az összeszokottság hiánya benne lehetett náluk, ezt próbáltuk kihasználni, az első félidőben volt is néhány olyan hibájuk hátul, amiből akár megszerezhettük volna a vezetést, ha picit jobban sikerül megoldani a végét. Sajnos ez akkor nem jött össze, de végig próbáltunk egységesek maradni. Arról beszéltünk a félidőben, hogy próbáljuk befejezni a támadásokat, ha olyan helyzetbe kerülünk, akkor vállaljuk el, erre volt több példa is, a meccs vége felé pedig egy kis szögletből sikerült betalálnunk. Az első félidőben nem használtuk ki, hogy csak egy emberrel mentek ki a kis szögletekre és mindig beadtuk, a második félidőben pedig már nem is akartuk lejátszani ezt, ezért egy bedobásnál odakiabáltam Myrtónak, hogy próbáljuk meg lejátszani újra a kis szögletet. Szerencsére nagyon jól észrevették Zubkovval a helyzetet, ez egy szép játék volt, megérdemelt és tudatos gól volt. Több meccsünk forgatókönyve is az volt, hogy viszonylag korán gólt kaptunk és onnan teljesen más meccset kellett játszani. Csak a Leverkusen elleni idegenbeli találkozó volt nyílt, illetve a Betis elleni hazai meccsünk volt sokáig 1-1, ezekben volt benne a pontszerzés lehetősége. Ezért volt fontos, hogy koncentráltan, odafigyelve úgy kezdjük a két félidőt, hogy ne kerüljünk hátrányba, szerencsére sikerült és a végén be tudtunk találni. (M4 Sport)

Közel sem a Fradi volt a leggyengébb az Európa Ligában – ezeket a csapatokat szárnyalta túl a magyar bajnok