Papíron ugyan a francia-német csata lesz a legnagyobb presztízsű találkozó a labdarúgó Európa-bajnokság keddi játéknapján, de ugyan ki nem várja jobban itthon a magyar-portugál mérkőzést?

A már napok óta a Margitszigeten készülő Cristiano Ronaldóék címvédőként, telt ház előtt lépnek pályára a Puskás Arénában 18 órától. Az ellen a magyar válogatott ellen, amely a 2016-os Eb-n már csodát tett a későbbi győztes ellen, amikor Lyonban Dzsudzsák Balázs duplájával és Gera Zoltán felejthetetlen góljával 3-3-s döntetlen ért el és ezzel meg is nyerte akkori csoportját!

Dzsudzsák már nincs a keretben, Gera pedig már az edzői stáb tagjaként tér vissza a portugálok ellen, de miért ne lehetne meg Marco Rossi csapatában is az “X-faktor”? Mindenesetre érdemes lehet a TippmixPro oldalán bátornak lenni, hiszen egy esetleges újabb döntetlen 4,50-szeres szorzójával igencsak vonzó ajánlatnak tűnik. De támaszkodhatunk akár Cristiano Ronaldo hétfőn elejtett mondatára is: a klasszis azt mondta, még a vereséget is elfogadná a mieink ellen, ha utána megnyerik az Eb-t…ha megszületik az igazi csoda, azaz a magyar győzelem, az 7,75-szörös pénzt hozna a konyhára. Persze nyilván a portugál siker lenne a papírforma, ennek megfelelőn Pepéék diadala 1,45-szörös szorzóval bír.

Az igazán bátrak és valóban játékos kedvűek még az öt évvel ezelőtti találkozó forgatókönyvét is követhetik akár. A lyoni 3-3 megismétlése egészen döbbenetes, 100-szoros oddszal kecsegtet az “aki mer, az nyer” mottóval tippelők számára!

2016-ban pedig mindkét félidő döntetlennel ért véget, az első játékrész 1-1-re, míg a második 2-2-re végződött.  Ha most is hasonlóan alakulna a találkozó (azaz a félidőben és a végén is döntetlenre állnának a csapatok), az a jól tippelőknek 5,50-szeres pénzt is hozhat.

De kik lehetnek a meccs főszereplői? Ronaldo az öt évvel ezelőtti, 3-3-ra végződő Eb-meccsen duplázott, majd 2017-ben, egy vb-selejtezőn is két gólt szerzett a magyar csapat ellen. Ha most is betalálna az ötszörös aranylabdás legenda, az 1,75-szörös összeget fizet, míg a spanyol bajnok Joao Felix (3,00) vagy a manchesteri Bruno Fernandes (3,80) esetében ennél is többet kaszálhatnak a tippelők.

Magyar oldalon a csapatkapitány és 2016-ban is először betaláló Szalai Ádám gólszerzése a legesélyesebb (4,00), de aki ennél picit vakmerőbb, az bízhat például Willi Orbán pontrúgások utáni fejeseiben is (8,50 az odds).

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)


Foci Eb: “Ha ezt tudtam volna!” – ez a két tipp aranyat ért a spanyol-svéden*