“Ha ezt tudtam volna!” – ez a mondat gyakran kicsúszik a sportfogadók szájából egy-egy mérkőzést követően, amikor rácsodálkoznak arra, milyen nagy oddsot foghattak volna egy-egy meglepetésszerű opció megfogadásával.

Ebben a cikkünkben mi is összeszedtünk néhány olyan szorzót a TippmixPro segítségével a tegnapi slágermeccs, a Spanyolország-Svédország Eb-csoportmeccs után, amik bizony nagyon szép summát hozhattak volna a konyhára.

Ha például lett volna olyan szerencsés fogadó, aki megérzi, hogy bizony a svéd védelem, de legfőképp Robin Olsen kapus átjátszhatatlan lesz a sokkal esélyesebbnek vélt spanyolok ellen és 0-0-ra végződik a találkozó, akkor ő a pontos végeredményre tippelve 11-szeres pénznek örülhetett volna.

De bizonyára nagyon kevesen gondolták azt is, hogy mindössze egy sárga lapot oszt ki Slavko Vincic játékvezető, hiszen előzetesen talán arra volt nagyobb esély, hogy a főként védekezésre kényszerülő svédek sok faulttal próbálják majd meg tördelni a spanyolok játékát, meglepetésre viszont csak egyetlen büntetőlapot mutatott fel a spori, erre pedig 4.25-ös odds volt a TippmixPro oldalán.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)

Foci Eb: Lesz újra magyar csoda Portugália ellen? – C. Ronaldo “tippje” is jól fizetne*