Csercseszov az első vereség után: "Nem szabad bűnbakokat keresni" - így látták az edzők

Így látta a négy szakvezető a vasárnapi NB I-es meccseket Kecskeméten, illetve a felcsúti Pancho Arénában. Edzői értékelések.
Dudás Gábor 2022. október 2., vasárnap 21:28
Így látta a négy szakvezető a vasárnapi NB I-es meccseket Kecskeméten, illetve a felcsúti Pancho Arénában. Edzői értékelések.
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 2., vasárnap 21:28

Kecskemét - Ferencváros 2-0

Bővebben a mérkőzésről itt!

Szabó István (KTE): - Az első félidőben ült az a játék, amit elterveztünk.

A válogatott szünet miatt a Ferencváros csak pár napja tudta elkezdeni a felkészülést erre a bajnokira, ellenben mi már három hete erre a találkozóra összpontosítunk. A pálya rossz állapota is nekünk kedvezett. Azt éreztem, tanácstalan a Ferencváros, habár az ország legjobb csapatáról van szó.

Nagyon sokat gyakoroljuk edzéseken az üres területekbe való bemozgásokat és a labdaszerzések utáni gyors átmeneteket, ez meglátszott ezen a meccsen is. Külön öröm számomra, hogy a kreatív támadóink ötletesen játszottak a támadóharmadban, jól cseleztek, bátran futballoztak. Néhol szerencsénk volt, illetve a kapusunk is szenzációsan védett. Azt gondolom, megérdemelten nyertünk, és a győzelemhez kellett a nagyszerű közönségünk is. Ahogy fáradtunk, úgy volt egyre nagyobb szükségünk a támogatásra, köszönjük a szurkolást! (kecskemetite.hu)

Sztanyiszlav Csercseszov (FTC): - Az első játékrészben sajnos nem játszottunk jól, két gólt kaptunk az ellenféltől. A második félidőben javult a játékunk, de nem sikerült fordítani. Talán egy kicsit azt mondhatom, hogy ezúttal minden ellenünk volt. Gratulálok az ellenfélnek! A legnagyobb tanulság a Crvena zvezda elleni csoportmeccs előtt, hogy semmiképpen sem szabad majd úgy játszanunk, mint vasárnap. Más sorozatban folytatjuk, más meccsre számítunk. Fontos kiemelnem, hogy mindig nehéz az első mérkőzés a válogatott szünet után, viszont ma nem sikerült agresszíven beszállnunk a játékba.

Nem szabad bűnbakokat keresni. Nem ez volt az első alkalom, hogy ennyi válogatott játékosunk volt.

Egyrészről örülnünk kell, hogy 12 játékosunkra számítottak a különböző válogatottaknál, másrészről viszont ez nem könnyíti meg az ember dolgát. Aissa Laidouni néhány napja még Párizsban játszott, ma Kecskeméten, ezek a helyzetek is befolyásolják a felkészülést. Az én dolgom, hogy megfelelő eredményt nyújtsunk, most ez nem teljesen sikerült. (fradi.hu)


Puskás Akadémia - MOL Fehérvár 1-1

Bővebben a mérkőzésről itt!

Hornyák Zsolt (PAFC): - Óriási csalódottság van bennem, mert úgy érzem, hogy három góllal kellett volna nyernünk ma, az ellenfelünknek nem volt köze a mérkőzéshez. Egy rögzített helyzetből kaptunk gólt, ami nagyon bosszantó, ahogy az is, hogy a cseréink nem úgy álltak be, ahogy elvártam volna. Két pontot elveszítettünk, lőttünk két kapufát, az elején azt sem értettem, hogy miért volt szükség öt perc videózásra, de ennek ellenére a kezünkben volt a meccs, simán nyernünk kellett volna.

Michael Boris (Fehérvár): - Örülünk annak, hogy pontot szereztünk a mai mérkőzésen. Az első félidő rendben volt, a második játékrésszel kapcsolatban az a bosszantó, hogy rengeteget beszéltünk arról, mennyi gólt szerez a Puskás Akadémia az ellentámadásaiból, mégis egy ilyen játékhelyzet végén kaptunk gólt. A pozitívumokat nézve, eddig a bajnokságban nem szereztünk pontot idegenben a szezonban, most sikerült, ez előrelépés számunkra. Más volt a tervünk a játékban, mögéjük akartunk kerülni, ebből nem sok valósult meg. Hangya Szilveszter sajnos elveszítette az egyik fogát az első félidőben egy ütközés következtében, ami miatt mindenképp le kellett cserélnünk, de erről most még nem tudok sokat mondani, a jövő héten többet látunk majd. (molfehervarfc.hu)

(Fotók: molfehervarfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz