79-szeres válogatott, drága légiós és az olaszok ellen duplázó tehetség sem kell az NB I-ben - a mellőzöttek válogatottja

A téli felkészülés és néhány eltelt forduló alapján már érződik, kik azok a játékosok, akik a jelek szerint nem számítanak a vezetőedzők embereinek az NB I-ben. Íme, az NB I mellőzött válogatottja.
Privacsek András 2018. március 21., szerda 19:22
A téli felkészülés és néhány eltelt forduló alapján már érződik, kik azok a játékosok, akik a jelek szerint nem számítanak a vezetőedzők embereinek az NB I-ben. Íme, az NB I mellőzött válogatottja.
Szerző: Privacsek András 2018. március 21., szerda 19:22

Branislav Danilovic:

Az előző 3 szezonban mindig 25 bajnoki felett védett. Idén az első 3 fordulóban még ő állt a Puskás Akadémia kapujában, majd két vesztes meccs után a kispadra került, azóta sem kapott lehetőséget.

Szolnoki Roland:

Télen biztos távozónak tűnt, nem is készült az NB I-es csapattal, végül nem lett új klubja, így visszakerült a kerethez. Tavasszal azonban még így sem került be egyszer sem a meccskeretbe.

Vanczák Vilmos:

Decemberben még számított rá Pintér Attila, azóta viszont teljesen mellőzi. A 79-szeres válogatott egyetlen egyszer sem került meccskeretbe a Puskásnál, még akkor sem, amikor a kupameccsek miatt kettős terhelés volt. Most hétvégén például a Pénzügyőr ellen játszott a harmadosztályban.

Kálnoki Kis Dávid:

Ha egy hete készült volna el ez az összeállítás, abban alighanem Bobál Dávid neve szerepelt volna az ő helyén, hiszen a Honvéd fiatal védőjét 5 hónapon át nem engedték játszani, de most visszatérhetett. Kálnoki Kis is rutinos NB I-es játékosnak számít, több mint 100 meccse van, a liláknál tavasszal még egy percet sem játszhatott a bajnokságban, a meccskeretbe is csak egyszer került be.

Janek Sternberg:

A Bundesliga-múlttal rendelkező korábbi német U-válogatott is teljesen perifériára került honfitársánál, a szintén német Thomas Dollnál. Szeptember közepe óta 8 percet játszott összesen, novembertől már nem is nevezték a bajnoki meccsekre, pedig a zuhanyhíradó szerint a zöld-fehérek egyik legjobban kereső légiósa.

Windecker József:

Télen kitette a klubja az NB I-es keretből, mert nem hosszabbított. Februárban a lilák BLASZ I. osztályában szereplő második csapatának edzőmeccsén is csak csereként léphetett pályára, a bajnokságban viszont még ott sem vetik be.

Balogh Balázs:

Ő Pintér Attilánál mutatkozott be a válogatottban, és tavaly lett ismét a játékosa, miután Újpestről leigazolták. Ennek ellenére ő is körön kívülre került a tél folyamán. Az első 3 meccsen keretben sem volt, most legutóbb már igen, de nem cserélték be, ahogy a kupában sem, pedig edzője több légióst is magyar játékosra cserélt. Úgy tudjuk, hogy őt még nem írta le teljesen Pintér, van rá esély, hogy ismét előkapja őt.

Makrai Gábor:

Október közepe óta 13 perc kivételével csak a Diósgyőr NB III-as csapatában játszhatott. A legnagyobb érdekesség, hogy “leírása” előtt 10 nappal még két gólt lőtt az olaszoknak az U21-es válogatottban, ám edzője szerint nem jó irányba változott a hozzáállása, ezért mehetett a második csapathoz. Bódog Tamásnál egyébként más is bejárta már ezt az utat, volt már visszaút az NB III-ból, ha a játékos ott bizonyított.

Rui Pedro:

Júliusban és augusztusban még alapembere volt a Fradinak a bolgár rekordbajnoktól, a CSZKA-tól szerződtetett irányító. Szeptember elején jutott neki még 4 perc, azóta semmi, esélye sincs odaférni a kerethez. Az előélete alapján ennél mindenki többet várt, hiszen az összes korosztályban válogatott volt a portugáloknál, akadt, hogy BL-csoportmérkőzésen triplázott.

Asmir Suljic:

Télen kikerült a keretből, majd aláírt a lengyel Wisla Krakkóhoz, ahová azonban csak nyártól mehet. Ezzel bukhatja a korábban remélt magyar válogatottságot is. A lengyelekhez komoly játékhiánnyal érkezik majd, hiszen a Vidinél az NB III-as bajnokságban sem játszik.

Priskin Tamás:

Ahogy tegnapi cikkünkben írtuk, a Bödével szembeni házi verseny újabb áldozata, pedig úgy érkezett a Fradihoz, hogy a válogatottban például nagyobb bizalmat élvezett Bödénél. A szezon elején még ő játszott centerben, majd együtt szerepeltek, idővel azonban Priskint mellőzte Doll, vagy más posztra száműzte. Tavasszal még egy percet sem játszott, télen felmerült az, hogy a Puskás Akadémia elvigye, de aztán maradt. Az első két meccsen keretben sem volt, úgy tudjuk, posztján jelenleg Lovrencsics Balázs is előrébb van Dollnál a sorban.

Olvastad már?
Válogatott csatárok lettek Böde áldozatai, mindenki csődöt mondott vele szemben - Doll az okokról beszélt
Megmutatjuk, hogyan teljesítettek a zöld-fehérekhez igazolt támadók Böde Dániel árnyékában. És annak is utánajártunk, miért kerültek ki mindig vesztesen a támadóval folytatott harcból.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Tovább az összes átigazoláshoz