Mit jelent Szoboszlai Dominik új tetoválása? Az alkotó felfedte a titkot

Az egész karrierútja megjelenik Szoboszlai Dominik mellkasán.
Nyikes Zoltán 2024. február 12., hétfő 14:47
Az egész karrierútja megjelenik Szoboszlai Dominik mellkasán.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 12., hétfő 14:47

Mi is megmutattuk, hogy Szoboszlai Dominik mellkasát frissen készült tetoválás díszíti a népszerű magyar tetoválóművész, Törőcsik Dániel munkája jóvoltából. A fotó természetesen nemcsak a magyar, hanem az angol sajtót is bejárta, Törőcsik pedig az RTL Reggeli című műsorában azt is elárulta, mit jelent a magyar válogatott játékos új tetoválása.

– Az egész útját, ami az ő karrierje, onnantól kezdve, hogy megszületett, elkezdett focizni, és amilyen mentalitással megy ezen a rögös, de sikeres úton - ezt szerette volna képekben magára varratni. Egy történetet mesél el balról jobbra haladva a tetoválás, egészen a születésétől, ki tudja, hogy meddig, a csillagokig, amit csak el lehet még érni – mondta Törőcsik.

A tetoválóművész azt is elárulta, hogy három napon keresztül készült a tetoválás, egyszer tíz, kétszer pedig hat-hat órát töltöttek el vele. Törőcsik azt is elárulta, hogy már régebb óta ismerik egymást Szoboszlaival, még amikor Lipcsében játszott a magyar játékos, akkor vették fel először a kapcsolatot egymással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Törőcsik Dániel (@torocsik_daniel) által megosztott bejegyzés

Olvastad már?
Így állnak az NB I csapatai az erősítésekkel a téli piaci hajrá előtt - átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a téli átigazolási időszakban az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Körkép az eddig történtekről, két nappal a téli piaci zárás előtt.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz