Megyei szinten is ritkán látni akkora bírói hibát, mint a Honvéd meccsén: Saját térfeléről indult, védő is volt előtte, mégis lesen akasztották meg - videó

Kocsis Dominikkal, 1-0-s állásnál veszélyes támadást vezethetett volna a Honvéd, de egy rossz ítélet miatt megállították a kispestieket.
Budai László 2023. augusztus 29., kedd 8:16
Kocsis Dominikkal, 1-0-s állásnál veszélyes támadást vezethetett volna a Honvéd, de egy rossz ítélet miatt megállították a kispestieket.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 29., kedd 8:16

Hatalmas bírói hibát is hozott a Honvéd és a Haladás mérkőzése az NB II hétfő esti bajnokiján. Kocsis Dominik a találkozó 77. percében, 1-0-s kispesti vezetésnél kapott kiváló kiugratást, ám lesen állította őt meg a játékvezető és az asszisztens (Zimmermann Márió segítői Berényi Ákos és Szabó Dániel voltak, utóbbi vezette félre kollégáját) - pedig a Honvéd 21 éves labdarúgója egyrészt a saját térfeléről indult, így már önmagában sem lehetett lesen, ráadásul két Hali-védő is előtte volt.

Zimmermann játékvezetőt később sem zárta szívébe a Honvéd-tábor, mert a hajrában egy egyébként valóban igen csúnya becsúszást követően kiállította Kovács Nikolaszt, majd egy buta Bocskay-szabálytalanság után jogosan 11-est ítélt a Haladásnak. A kispestiek így egy kézben tartott meccset buktak el, igaz, az alábbi jelenetsor miatt jogosan panaszkodhatnak.

Az M4 Sport videóján a jelenet (a bejegyzés második oldalán)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Olvastad már?
Interjú: "Az a legfontosabb, hogy ezt a rémálmot kitöröljük" - Holman a Slovanról, magyarságról, a Fradiról és a Honvédról
Tisztában van vele,hogy nincsenek könnyű helyzetben és az NB II egy nehéz küldetés. Holman Dávid hat év után igazolt haza és tudja, hogy vezéregyéniséggé kell válnia a fiatal Honvédban. Beszélt a csapaton belüli fő feladatáról, elmondta azt is, mit gondol arról, hogy Siófokon "kikérdezte" őket a Honvéd-tábor. Az interjúból kiderül, hogy 16 évesen majdnem be kellett fejeznie a focit, szót ejtett a Fradiba való berobbanásáról, majd távozásának okáról, és a Slovan-mezben hallgatott magyar Himnuszról is.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz