Nyerj ezekkel a meccsekkel hétvégén - fogadási tippek

A tipplap.hu ismét segítséget nyújt a fogadóknak.
Mokány Lajos 2016. november 26., szombat 10:21
A tipplap.hu ismét segítséget nyújt a fogadóknak.
Szerző: Mokány Lajos 2016. november 26., szombat 10:21

A tipplap.hu szombati szelvényjavaslatán ismét négy fölé kúszik az eredő!

Ismét hétvége, a sportfogadók egész héten várják a szombatot, hogy szabadon válogathassanak a megannyi ajánlat közül. Gyűjtőszelvényünkben három mérkőzés található, egy angol, egy magyar és egy francia élvonalbeli bajnoki, ráadásul remek eredőt sikerült produkálni. Szerencsés esetben ugyanis 4,39-es szorzónak örülhetünk!

Diósgyőr - Paks
Mindkét csapat szerez gólt

2016.11.26. 15:30

Igen

1,80

Montpellier - Nancy
1X2

2016.11.26. 20:00

Montpellier

1,95

Leicester - Middlesbrough
Gólszám 3,5

2016.11.26. 16:00

Kevesebb, mint 3,5

1,25

 

Horváth Ferenc helyzete csak átmenetileg stabilizálódott a múlt heti, Haladás elleni siker után, az igazi vizsgamunka most lesz, ugyanis a még kiesőhelyen álló borsodi alakulat azt a Paksot fogadja, amely két pont előnnyel áll pontosan előttük a tabellán. Ez pedig azt jelenti, hogy egy győzelem után helyet cserélnek és a DVTK elkerül a kiesőzónából! Ezért kiemelten fontos ez a találkozó és amennyiben megszerzik a győzelmet Horváth Ferenc játékosai, akkor a mester is fellélegezhet. A Haladás ellen már megmutatkozott az, hogy a csapat nagyon elszánt és egymásért, a sikerért megfeszülnek a pályán. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen az első félidő végén ugyan még vezetett a vasi alakulat, de a végére megfordította a Diósgyőr az állást. Az ellenfél edzőjének, Csertői Aurélnak a meglátásai és taktikája már sok pontot hozott viszont a Paksnak. Elég csak a Ferencváros elleni sikerre gondolni. Ki-ki meccsre számítunk, ahol a hazaiaknak mindenáron támadniuk kell, a kontratámadásokból pedig a vendégek valamelyik támadója betalálhat majd. Mindkét oldalon várunk egy-egy gólt legalább - a gól/gól opcióért 1,80-at kínál a hazai sportfogadó iroda.

A francia bajnokságban a 13. helyezett Montpellier fogadja a 18. pozícióban szerénykedő Nancy csapatát. A Montpellier pontjainak kétharmadát hazai stadionban szerezte meg. A legutóbbi öt fordulóban az Olympique Marseille és a Caen is pont nélkül távozott a Stade de la Mossonból! A legutóbbi fordulóban döntetlent ért el a csapat Korzikán, a Bastia ellen és ez a remi inkább vereséggel ér fel, mint szerencsés pontszerzéssel. Ma azt a Nancyt fogadják, akik az elmúlt öt találkozón, ha elhagyták a hazai környezetet, nem tudtak nyerni. Ráadásul a liga leggyengébb támadóegységéről beszélünk, akik a legkevesebb gólt-, szám szerint nyolcat tudtak csak lőni az eddig lejátszott 13 forduló alatt - ez pedig nagyon szerény teljesítmény. Egy felspanolt Montpellier látja vendégül tehát az utóbbi meccseken, idegenben gyengébb formát mutató Nancyt és azt gondoljuk, meglehet a hazai siker. Ezért a kimenetelért 1,95-ös szorzót kapunk. Aki a biztosabb, de kisebb oddszokat szereti, annak az 1X-et javasoljuk!

A harmadik találkozónkon a regnáló angol bajnok fogadja a Middlesbrough csapatát. A Leicester úgy fest, nem bír megülni két lovat egy fenékkel, még akkor sem, ha a legjobb játékosainak zömét sikerült megtartania. A BL-ben menetelnek és vezetik csoportjukat (5 győzelem és 1 döntetlen a mérleg), de a bajnoki tabellán csupán 14.-ek, mindössze 12 ponttal. Ez pedig siralmas eredmény a tavalyi meneteléshez képest. Az elmúlt három fordulóban nem sikerült nyernie Mahrezéknek, most nagyon itt lenne már az ideje. Az ellenfél, a Middlesborough elsősorban a remek védelmére épít - a 13 kapott találat messze a legalacsonyabb érték a tabella alsó felében és idegenben különösen a védelem megszervezése a legfontosabb. A Chelsea csupán egy szerencsés góllal tudott nyerni 1-0-ra ellenük Costa találatával, a Manchester City is csak egy találatot tudott bepréselni Valdes kapusnak, az Arsenal pedig egyet sem! Márpedig a Leicester most mindhárom, imént említett nagycsapatnál szerényebb eredménysorral rendelkezik. Szerintünk Vardyék sem fogják megszórni az elsődlegesen védekezésre berendezkedett Borót, ráadásul nem támadhatnak ők sem fejvesztve, hiszen Alvaro Negredo remek támadó, ő a legkisebb megingást is jól használja ki. Nem várunk sok gólt, maximum három találat születik majd. Az UNDER 3,5-ért pedig 1,25 a szorzó! A három meccsnek együtt pedig 4,39 lett az eredője!

További sportelemzéseket és tippeket olvashattok a www.tipplap.hu oldalain minden nap!

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz