Sigér Dávid, a bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgó csapatának válogatott középpályása még júliusban szenvedett keresztszalag sérülést, melynek következtében műtéten kellett átesnie.

Ezt követően néhány hetet térdrögzítőben töltött, majd megkezdték a rehabilitációs programját, melynek szerves részét képezi az úgynevezett Game Ready kompresszió-, és hidegterápiás készülék, valamint a Compex izomstimulációs készülék.

A Game Ready segít visszaszorítani az esetleges ödémák kialakulását, illetve csökkenti a gyulladást, a Compex izom-intelligencia rendszerrel ellátott elektromos izomstimulátor pedig segít jelentősen lecsökkenteni a regenerációs időt, növeli az izom teljesítményét, rendszeres használatával megelőzhető, hogy az izomzat elkezdjen “sorvadni”, jelentősen meggyengülni, valamint hozzájárul az izomrelaxációhoz is!

Professzionális készülékeink megtalálhatóak az alábbi webshopokban:
❄️ Game Ready 👉🏻 https://terapiashop.hu/gameready
⚡️ Compex izomstimulátorok 👉🏻 https://izomrehabilitacio.hu/

Ha exkluzív környezetben és hozzáértő szakemberek mellett szeretnél regenerálódni, rehabilitálódni vagy egyszerűen csak felfrissülni egy hosszú és nehéz nap után, akkor látogass el rehabilitációs magánrendelőkbe!

Az EPS Medical Rehab Clinic szakmai csapata szeretettel vár minden hétköznap reggel 8:00 és este 20:00 óra között.

📍 1016 Budapest, Naphegy utca 67. – Oxygen Wellness Naphegy komplexumon belül
☎️ +36-30-973-1027

(Támogatói tartalom)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Endo Plus Service Kft. (@terapiashop) által megosztott bejegyzés