TABELLA: Az NB I állása itt!

DVSC – Ferencváros 0-0

A meccs krónikája percről percre itt!

Beszámoló itt! 

Herczeg András (DVSC):A szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk, de a technikai hibák megakadályozták a győzelmet. Az akarat maximálisan megvolt játékosainkban, jó felfogásban is játszottunk, csak sajnos gólt nem tudtunk szerezni, így meg kell elégednünk az egy ponttal. Dicséret illeti játékosaimat, ezzel a hozzáállással bárki ellen lehet keresnivalónk, a mai teljesítményre lehet építeni. A szezon első két meccse után változtattunk, ezúttal védekezésből remekül mentünk át támadásba, a befejezés viszont hiányzott, helyzetünkben viszont minden egyes pontot meg kell becsülni.

Thomas Doll (FTC):Nem lenne jó, ha mindent elmondanék, amit most gondolok…

Egyik csapat sem volt jobb a másiknál, de a mai teljesítményünknek kevés köze volt a profi labdarúgáshoz.

A múlt héten gáláztunk, ezek után nem ezt vártam, nagyon csalódott vagyok. Most hagyom ülepedni egy kicsit ezt a meccset magamban, utána majd a csapattal átbeszéljük , az viszont azért szerencsés, hogy legalább egy pontot szereztünk.

Néhány játékostól sokkal többet várok, a félidőben cseréltem kettőt, de akár másik nyolcat is lehozhattam volna.

A Debrecen nem lepett meg, de ennyi labdavesztést, oda-vissza csikicsukit nagyon rég láttam, mintha flippereztek volna a játékosok, mondom, ennek semmi köze a profi futballhoz. (Tudósító: Óházy Bálint)

 

Mezőkövesd – Videoton 0-2 (Henty 23., Lazovic 85.)

A meccs krónikája percről percre itt!

Beszámoló itt! 

Radványi Miklós (Mezőkövesd):Úgy gondolom, taktikailag véghezvittük amit elterveztünk. Nem akartunk kinyílni mint a Fradi ellen. Nem engedtük kibontakozni a Videotont, ez sikerült is. A második félidőben is az történt amit mi akartunk. A második gól előtt nagy taktikai hibát vétettünk a középpályán, ez hiba volt. Voltak lehetőségeink, sajnálom, hogy nem sikerült gólt lőni, rúgott gól nélkül a Videoton ellen nem lehet sikeres egy csapat. Bízom a játékosokban, ezen a héten jól dolgoztak a játékosok, ha így dolgozunk továbbra is, nem lehet baj. Most gyúrjuk a csapatot, ez hosszabb folyamat.

Marko Nikolic (Videoton):35 nap alatt a 10. meccsünk volt ez. Jól sikerült a rajt, elsők vagyunk a tabellán és állunk a nemzetközi kupában. Vannak sérülteink, de bő a keret. Megérdemelten nyertünk, köszönöm a vendéglátást a Mezőkövesdnek. Most végre lesz egy teljes hetünk készülni ez nagy könnyebbség lesz nekünk. (Forrás: mezokovesdzsory.hu)

 

Újpest – Vasas 1-0 (Nagy D. 26.)

A meccs krónikája percről percre itt!

Beszámoló itt!

Nebojsa Vignjevic (Újpest):A legfontosabb, hogy három ponttal lettünk gazdagabbak. A Vasas egy nagyon jó csapat, így egy kiváló játékerőt képviselő együttes ellen tudtunk győzni, ami külön öröm. A gólok száma miatt hiányérzetem van, hiszen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, amiket értékesítve lezárhattuk volna az összecsapást. Mivel nem szereztünk több gólt, végig meccsben tartottuk ellenfelünket. Ez azért volt veszélyes, mert Ők is rendre dolgoztak ki veszélyes szituációkat, amikből könnyedén a kapunkba találhattak volna. Gratulálok a csapatnak, hogy három ponttal lettünk gazdagabbak. Még egyszer hangsúlyozom, mindennél fontosabb volt ma megszereznünk első győzelmünket (ujpestfc.hu)

Michael Oenning (Vasas): – Gratulálok az Újpestnek. Mindkét csapat sok energiát fektetett ebbe a mérkőzésbe. Nyerni akartunk, meg is voltak a helyzeteink hozzá, de miután hátrányba kerültünk, többet kellett kockáztatnunk a támadásépítésben. Ennek megfelelően az Újpestnek is megvoltak a lehetőségei a mérkőzés eldöntésére. Ez nem történt meg, így versenyben maradtunk a mérkőzés végéig. Mindkét csapat nagyon jól ismeri egymást, az a benyomásom, hogy a mostani Újpest erősebb, mind a korábbi. Ez ennek megfelelően egy jó mérkőzés volt, és a helyén is kell kezelni. A körülmények annyiban most nem voltak optimálisak, hogy üres lelátók előtt játszottunk, miközben semmit sem tettünk azért, hogy ez így legyen. Ez így nincs rendben, de el kell fogadnunk. Alapvetően ma a csapatom játékosai sok mindent jól csináltak, de sajnos egy kontrát engedtünk az Újpestnek, ami a gólukhoz vezetett. Erről még beszélni fogunk a játékosokkal. Ezt követően pedig előre kell tekintenünk, hogy a Mezőkövesd ellen ismét jó mérkőzést játsszunk, és nyerjünk. (vasasfc.hu)