Ezért nem igazolhat az NB I-be az egyik legjobb román csatár – a háttér

Hiába engednék el Bukarestből, Kisvárdán sem játszhatna tavasszal a 35 éves Claudiu Keserü a nemzetközi átigazolási szabályok miatt. Részletekért kattints ide!

Lengyel klubbal hozták szóba a Vidi-támadót, magyar csapattársa is lehet – sajtóhír

Lengyelországi pletykák szerint a MOL Fehérvár FC támadója, Budu Zivzivadze is kiszemelt a Slask Wroclawnál. Bővebben itt!

NB I: Csercseszov korábbi játékosával erősített a Fradi üldözője – hivatalos

Beigazolódott az elmúlt napok külföldi sajtóhíre, a magyar válogatott légiós csapatától igazolt a Kisvárda. Részletek itt!

Egyre valószínűbb: Magyar szövetségi kapitánya lesz a román válogatottnak

Megérkezett Bukarestbe és a román szövetség elöljáróival egyeztet a kapitányi posztról a marosvásárhelyi születésű szakember. A részletekért kattints ide!

Az NB I-es tulajdonos külföldi csapatánál nevezték ki a fiatal magyar edzőt – hivatalos

A szlovén másodosztály negyedik helyén álló NK Nafta Lendva irányítását Boér Gábor vette át. Olvasd el a teljes cikket itt!

A NAP TOVÁBBI HÍREI

Távozót jelentett be a Honvéd, az Újpesttel hírbe hozott edző egy BL-csapathoz ment – minden, az első- és másodosztályt, illetve légiósainkat érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!

Suljic a Vidi-korszakról: „Lazoviccsal akadtak problémáim, én húztam a rövidebbet” – ezért jött ki jól Horváth Ferenccel