Befutott a Diósgyőr kilencedik igazolása: Az NB I-es rivális csatára is aláírt

A Puskás Akadémiától igazolt cseh csatár, David Vanecek is a DVTK játékosa lett. Olvasd el a részleteket itt!

NB I: Pintér új igazolása a Baselben és az Ajax ellen is játszott

Dimitriou Konstantinos személyében görög utánpótlás-válogatott védőt igazolt csütörtökön a Pintér Attila vezette Mezőkövesd. Itt olvashatsz a részletekről!

Kisvárda: Albán válogatott védő érkezett

Albán és horvát állampolgársággal egyaránt rendelkező, belső védő poszton bevethető futballistát igazolt a Kisvárda: Herdi Prenga csütörtökön írta alá szerződését. Bővebben itt!

Paks: Ketten hosszabbítottak

A 407 nap után góllal visszatérő Papp Kristóf nyáron lejáró szerződését 2023 nyaráig meghosszabbították. Szélpál Norbert további egy évvel kötelezte el magát – eredetileg a szerződése ugyancsak 2023 nyaráig szólt.

NB II: Debrecenben váltott a fiatal kapus

Véglegessé vált, hogy Zöldesi Illés a tavaszi idényben a DEAC kapuját őrizheti. A 23 éves kapus ősszel a DVSC hálóőre volt.

A NAP TOVÁBBI HÍREI

Minden, az első- és másodosztályt, illetve légiósainkat érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!

Ha még nem tetted meg, olvasd el mai interjúinkat Horváth Ferenccel, valamint Dragan Vukmirral:

Interjú: „Ha 3 éven belül nem csinálok bajnokcsapatot, visszafizettem volna a teljes béremet” – Horváth Ferencet már a kutyája is megutálta

A Fradi és a Loki bajnoka az ikonokat hiányolja a magyar fociból: “Egy mai gyerek már nem érti, mit jelent abban a mezben játszani” – interjú