Az angolok hat meccs óta nem kaptak gólt, a legutóbbi németek elleni nyolcaddöntőn pedig gól nélküli félidőt követően Rahem Steerling és Harry Kane találataival jutottak a következő körbe. Számukra a mai mérkőzésen egyetlen “hátrány” lehet, hogy ma este ezúttal nem a Wembley-ben játszanak, hanem a torna során először kell utazniuk, méghozzá Romába, a Stadio Olimpicóba.

Az ukránok jelentős túlóra után jutottak a negyeddöntőbe – mint ismert Svédországot győzték le a hosszabbításban -, így némileg fáradtak lehetnek Andrij Sevcsenko tanítványai, sőt az egyik legjobbjukat, Artem Beszjegyint térdsérülés miatt hosszú időre elveszítették. Gyógyír lehet, hogy a csoportmeccsek alatt megsérülő Ferencváros légiósa, Oleksandr Zubkov a pénteki napon edzett és visszatérhet a csapatba.

Ilyen előzmények után ismét megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet erre a találkozóra.

A háromesélyes fogadás egyértelműen azt mutatja, hogy Anglia a toronymagas esélyes, a rendes játékidőben történő sikerére 1.42-szeres odds érhető el, a döntetlen 4.4-es, az ukrán győzelem 9.25-ös szorzóval fizet.

Lévén, hogy nagy a tét mindkét csapatnak, így nem lennénk meglepve, ha a mai meccsen 2,5-nél kevesebb gól lenne a Stadio Olimpicóban, ebben az esetben 1.76-szoros összeget fizet a TippmixPro. Jól fizet arra az opcióra is a TippmixPro, ha Rahem Sterling esetleg betalál, ezzel az opcióval 2.5-szörös pénzt lehet bezsebelni.

Ami pedig a továbbjutást illeti: a papírformának megfelelően az angolokat tartják az esélyesebbnek a bukik 1.17-szeres oddszal, míg az ukránokat jóval esélytelenebbnek, így nem véletlen az esetükben az 5-szörös odds, ha az elődöntőbe jutnak Zubkovék. Ehhez pedig lesz egy-két szavuk, hiszen ha a továbbjutás esetleg tizenegyespárbajban dőlne el, akkor 6.75-szörös pénzt hozhat a konyhára.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)
 


Eb 2020: Egyéves kihagyás várhat az olaszok egyik legjobbjára – az összes hír az Európa-bajnokságról itt!