Márton: "Le tudjuk győzni a Ferencvárost"; Rebrov: "Kevés időnk volt a Dinamo Kijev elleni BL-meccs után" - ezt várják az edzők

Az NB I 9. fordulójának szombati játéknapján három mérkőzést rendeznek, honlapunk pedig ismét összeszedte, hogyan várják a vezetőedzők a találkozókat.
Csakfoci Admin 2020. október 31., szombat 13:26
Az NB I 9. fordulójának szombati játéknapján három mérkőzést rendeznek, honlapunk pedig ismét összeszedte, hogyan várják a vezetőedzők a találkozókat.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. október 31., szombat 13:26

Puskás Akadémia-ZTE FC, 14:45

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): - Most sokkal inkább az foglalkoztat, hogy stabilizáljuk a játékunkat, és visszatérjünk a győztes útra. A ZTE elleni ugyanolyan nehéz meccs lesz, mint a többi, és tisztában vagyok vele, hogy csak akkor van esélyünk a győzelemre, ha mindenki száz százalékot nyújt. Ha a mentális faktor rendben lesz, nem lesz gond a játékunkkal sem. Úgy vélem, azon, ki tud több szívet, illetve minőséget tenni a játékába. Biztos vagyok benne, hogy nagy csata lesz, hiszen mindkét csapatnak jócskán van miért küzdenie. Hazai pályán szeretnénk végre újra nyerni, remélem, ez így is lesz. (pfla.hu)

Boér Gábor (ZTE FC): - Beszélünk folyamatosan, és tudom, hogy jó kezekben van a csapat. Stábom tagjaiban eddig is megbíztam és most is maximális odafigyeléssel teszik a dolgukat, akiknek ezúton köszönöm ezt. Két rossz formában lévő csapat találkozik, hiszen a Puskás FC és mi is beleszaladtunk egy rossz, háromvereséges szériába. A Budafok elleni vereség és a kritikai hangok ellenére én azt mondom, hogy a játék nem volt annyira rossz, de a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. Szerdán próbáltuk stabilizálni a futballunkat, nem tagadom, jól jött a lipóti győzelem. Szombaton is nagyon koncentráltnak kell lenni és mentálisan is javulnunk kell. Több sebből vérzünk, vannak betegek és sérültek is a keretben, ráadásul a támadósorból. Ám abból főzünk, ami van, mindent el kell követni a jó eredmény érdekében. Könyves nem százszázalékos, de ha vállalja a játékot, biztos vagyok benne, hogy segítségünkre lesz. Az ellenfél nagyon jó erőkből álló csapat, függetlenül attól, hogy az utóbbi mérkőzései nem sikerültek. Ez is mutatja, hogy ebben a ligában minden kiszámíthatatlan, maximális odafigyelés kell minden mérkőzésen. (zaol.hu)

Honvéd-Mezőkövesd, 17:00

Vezér Ádám (Honvéd kapusedzője): - A héten két fronton kellett gondolkoznunk, hiszen hétközben kupameccsünk volt, majd következik a szombati bajnoki, és a terhelés elosztása mellett a koronavírus is erősen befolyásolja a helyzetünket. Akik itt vagyunk az edzéseken, folyamatosan tájékoztatjuk Bódog Tamást, elmondjuk, mit látunk, mit tapasztalunk, ő pedig összeállítja a csapatot, azon vagyunk, hogy maximálisan segítsük őt. Nyilvánvalóan nehéz helyzetben vagyunk, de nem akarok azzal foglalkozni, hogy kik a betegek, akik ott lesznek a pályán, ők képviselik a Honvédot. (honvedfc.hu)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): - Sajnos nem vagyunk jó szériában, hiszen zsinórban négyszer kikaptunk, ettől függetlenül úgy gondolom, a MOL Fehérvár elleni mérkőzésen a vereség ellenére jól játszottunk. Azon a találkozón már olyan teljesítményt nyújtottunk, ami a tavalyira emlékeztetett, ez mindenképpen pozitívum. Jó úton járunk és ha ezen haladunk tovább, újra sikeresek lehetünk. Az előző szezonban a kupadöntővel együtt négyszer találkoztunk és minden találkozó szoros küzdelmet hozott, mind a négy alkalommal egy gól döntött, most is hasonlóra számítok. (mezokovesdzsory.hu)

MOL Fehérvár FC-Ferencváros, 19:30

Márton Gábor (MOL Fehérvár FC):  - Tisztában vagyunk ellenfelünk erősségeivel és azzal is, hogy milyen eredményeket értek el mostanában. Nagy dolog, hogy főtáblára kerültek a BL-ben, nem érdemtelenül szerepelhetnek a legrangosabb európai kupasorozatban. Nekünk a bajnokságra és a Magyar Kupára kell összpontosítani az erőinket, ezek a legfontosabbak. Bízom benne, hogy le tudjuk győzni a Ferencvárost hazai környezetben, a MOL Aréna Sóstóban. (molfehervarfc.hu)

Szergej Rebrov (Ferencváros): - Mindig csak a következő találkozóra koncentrálunk, és bár kevés időnk volt a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája mérkőzés után, igyekeztünk a lehető legjobban felkészülni ellenfelünkre. A Fehérvár elleni mérkőzések mindig rangadók, hiszen rendszerint ez a két csapat harcol a bajnoki címért. Ezért is fontos, hogy mindent megtegyünk a győzelemért, hiszen minden megszerzett pont kell ahhoz, hogy legyen esélyünk jövőre is a BL-ben szerepelni. Mély a keretünk, mindenki tisztában van vele, mi a feladata. Biztos vagyok benne, hogy szombaton minden pályára lépő játékos a maximumra fog törekedni. (fradi.hu)

Olvastad már?
Az MTK-nál is egy kezdőcsapatnyi játékos játéka bizonytalan, de lesz meccs vasárnap
Ahogy az elmúlt időszakban más NB I-es és NB II-es mérkőzéseknél, úgy az Újpest FC-MTK Budapest esetében sem lesz halasztás.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz