Horváth: "Az a csapat, amelyik vét a futball ellen, nem fog megváltozni egyik pillanatról a másikra"- edzői értékelések

Így látták a szakvezetők az OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati mérkőzéseit. Edzői értékelések.
Csakfoci Admin 2021. február 20., szombat 22:17
Így látták a szakvezetők az OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati mérkőzéseit. Edzői értékelések.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. február 20., szombat 22:17

Ferencváros-Honvéd 1-0

Szergej Rebrov (Ferencváros): - A vezetőgól megszerzéséig nagyon elégedett voltam a játékosaim teljesítményével, mindenki motivált volt. Nem könnyű egy olyan csapat ellen játszani, amely ilyen kompakt védekezésre képes. A második félidőben Dibusz Dénesnek sokat kellett védenie, hiszen a Honvéd kihasználta a kontralehetőségeket. Fontos három pontot szereztünk. (fradi.hu)

Horváth Ferenc (Honvéd): - Az utolsó percig csúsztak-másztak a játékosok azért, hogy ma sikert tudjunk elérni. Ahhoz, hogy a Fradit megverje az ember, három dolog kell: az egyik, hogy a Fradi nagyon rossz napot fogjon ki, a másik, hogy mi nagyon jót, és kell hozzá szerencse is. Ebből most a szerencse nagyon hiányzott. Azt gondolom, a Fradi és mi is nagyon jó napot fogtunk ki. Sajnos nem rúgtuk be a helyzeteket. A lehetőségeink megvoltak. A második félidőben kifejezetten jól játszottunk, sokat volt nálunk a labda, és nagyjából minden megtörtént. Az a csapat, amelyik vét a futball ellen, nem fog megváltozni egyik pillanatról a másikra. Keményen kell melózni, hogy a futball visszaadja azt, amit elvett eddig. Nyerni kell, mert az eredményeket elnézve, nem éppen a mi fordulónk volt. A játék és a hozzáállás miatt örülhetünk, de a pontok miatt nem. Pontokat kell szerezni nagyon sürgősen, minél többet. Nehéz meccsek jönnek. Ha ma bárki mással játszunk, és nem a Fradival, akkor nyertünk volna. (M4 Sport)

Olvastad már?
Interjú: „Az kevés lesz, ha mindenkinek elhisszük, hogy a Honvéd nem eshet ki” – Horváth Ferenc a Fradi elleni győztes taktikán dolgozik
Szenvedélyre, szervezettségre és alázatra lesz a legnagyobb szüksége a Honvédnak. Horváth Ferenc a kispesti szerepvállalását ahhoz tudná hasonlítani, amikor a kaszinóban szinte az összes pénzét elveszíti, majd 19-re lapot kér. Egyelőre nem tudja, hogy "szétrobbantja"-e a csapatot, de dolgozik a Fradi elleni győztes taktikán. Interjú.
Elolvasom

MOL Fehérvár FC-DVTK 1-3

Szalai Tamás (MOL Fehérvár FC, megbízott edző): - Jól kezdtük a mérkőzést, jött a gól is, amit elterveztünk, meg tudtuk valósítani az első félidőben. Amikor ellenfelünk változtatott, arra is reagáltunk, nem éreztem, hogy a szünet után gond lehet. A 60. percben nagyon gyorsan kaptunk két gólt, a Diósgyőr teljesen visszaállt, onnantól nehéz dolgunk volt. Sok hibával játszottunk, lassan járattuk a labdát, inkább csak rohantunk az eredmény után. Hozzáteszem, a diósgyőri egyenlítés előtt hatalmas ziccert hagytunk ki. Ha berúgjuk, 2-0, lezártuk volna a meccset. Ehelyett fordított a DVTK. Sajnos ilyen periódusban vagyunk, akartak a srácok, de a helyzeteinket nem használtuk ki. A meccsek fordulópontjaiból folyamatosan rosszul jövünk ki sajnos. Szerdán kupameccs az FTC otthonában, össze kell szednünk magunkat, előbb-utóbb meg kell, hogy forduljon ez a széria. (molfehervarfc.hu)

Zoran Zekic (DVTK): - Köszönöm szépen a mai győzelmet a játékosoknak, igazi csapatot alkottak, ez volt a siker kulcsa. Ezt várom tőlük minden mérkőzésen. Nehéz helyzetbe hoztuk magunkat azzal, hogy korán hátrányba kerültünk, de utána talpra álltunk, és rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Az első félidő közepén Hegedűs egy sorral előrébb lépett, mert a középpálya közepén nem voltunk kellőképpen kompaktak. A félidőben azt mondtam a csapatnak, hogy ez az eddigi legjobb meccsünk, és azt kértem tőlük, hogy támadásban gyorsan járassák a labdát, a széleken a kettő az egy elleni szituációkat alakítsanak ki, és végül ez vezetett eredményre. A cserék új erőt vittek a játékba. Gheorghe Grozavtól egészen kiváló dolgokat láttam az edzéseken, és amikor a hét során beszélgettem vele, mindig feltettem neki a kérdést, miért nem mutatja meg a tudását a meccseken is. Istennek hála, ma rengeteget profitált a csapat a képességeiből. Ma nem csak három pontot szereztük, hanem védekezésben és támadásban is jól játszott a csapat, amiből erőt lehet meríteni a folytatásra. Így kell támadni, és helyzeteket kialakítani a folytatásban is. De kedden már másik mérkőzés következik, pénteken pedig ismét bajnokit játszunk, nincs idő hátradőlni. (dvtk.eu)

ZTE FC-Újpest 3-0

Boér Gábor (ZTE FC): - Úgy érzem, hogy a látottak alapján teljesen megérdemelten nyertünk. A srácok abszolút átérezték a mérkőzésnek a fontosságát, mentálisan és szervezettségben is jó teljesítményt nyújtottunk. Nagyon mélyen voltunk, nagyon kellett már egy sikerélmény, pont azért, mert az elmúlt időszakban is voltak jó periódusaink, illetve mérkőzéseink és mégse tudtunk nyerni. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, remélem ez erőt ad a folytatásra és kihozza belőlük a maximumot. (ztefc.hu)

Michael Oenning (Újpest): - Csalódottak vagyunk a mai mérkőzést követően. Nem csak azért, mert elvesztettük a találkozót, hanem ahogyan elvesztettük. Nagyon sok hibát vétettünk, az ellenfelünk pedig nagyon bátran játszott, bátran belementek a párharcokba, úgyhogy ennek az lett az eredménye, hogy nem tudtuk felvenni velük a ritmust és elvesztettük a mai összecsapást. (ztefc.hu)

Olvastad már?
Fordulat: Pintér 3 hónap után elküldheti a saját igazolását
Honlapunk úgy értesült, hogy a Mezőkövesd novemberben érkező játékosa könnyen lehet, hogy máris szerződést bont a borsodi csapatnál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz