Boris megható üzenete az EKL-bravúr után: "Hihetetlenül boldog vagyok a magyar labdarúgás miatt is"

Michael Boris pénteken érzelmekkel teli üzenetet posztolt azután, hogy a Fehérvár tegnap 2-1-re győzött Kölnben a Konferencia Ligában.
Póczik Dávid 2022. augusztus 19., péntek 18:38
Michael Boris pénteken érzelmekkel teli üzenetet posztolt azután, hogy a Fehérvár tegnap 2-1-re győzött Kölnben a Konferencia Ligában.
Szerző: Póczik Dávid 2022. augusztus 19., péntek 18:38

A Vidi trénerének különösen speciális lehetett a kölni siker, hiszen hazájában, több mint 40 ezer ember előtt tudott győzelemre vezetni egy magyar csapatot. Michael Boris a mérkőzés másnapján, egy Instagram-posztban mondott köszönetet a csapat támogatóinak.

- A mérkőzés rendkívül intenzív volt számunkra, még akkor is, ha a Köln emberhátrányban játszott, a hangulat pedig elképesztő volt.

Hihetetlenül boldog vagyok a csapat, a klub, a szurkolók, Székesfehérvár városa és a magyar labdarúgás miatt is, örülök, hogy sikerült a meglepetés. Számos dolognak kell összejönnie ahhoz, hogy egy esélytelenebbnek legyen sansza egy ilyen mérkőzésen, és ez tegnap így volt.

- Természetesen nagyon jól tudjuk, hogy mire számíthatunk a visszavágón. Arra aprólékosan fel fogunk készülni, és legalább újabb 90 percet várunk az UEFA Európa Konferencia Liga küzdelmeiben. Nagyon köszönöm a számos pozitív üzenetet, amely az elmúlt napokban érkezett hozzám a mérkőzéssel kapcsolatban. És nagy köszönet minden társamnak, aki tegnap eljött a stadionba, hogy drukkoljon nekünk, vagy aki a tévében nézte a mérkőzést. Ez nagyon sokat jelent nekem - fogalmazott Boris.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael Boris (@michael_boris_) által megosztott bejegyzés

Olvastad már?
“Szétrúgjuk a Vidi fenekét”, “Dárdai kilőtte a Kölnt”, “a németek remeghetnek” - EKL-lapszemle
A Kölnnél dühösek, de magabiztosak a 2-1-es vereség után. A német lapok szerint a kiesés fenyegeti a 1. FC-t.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz