Szivics szerint nem érdemes sokat beszélni, Horváth lerombolt felkészülésről beszélt - edzői értékelések

Az NB I tavaszi rajta után a vezetőedzők összegezték a látottakat.
Csakfoci Admin 2017. február 18., szombat 20:23
Az NB I tavaszi rajta után a vezetőedzők összegezték a látottakat.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. február 18., szombat 20:23

Gyirmót-Paks 0-0

Urbányi István (Gyirmót): - Sajnos csak egy nagyon kis lépést tettünk előre, mert a párhuzamos bajnoki mérkőzések eredménye a számunkra kedvezően alakult. A Paksi FC egy szervezett, jó csapat, és ha nem hurcolnánk az őszi szezonunkat, akkor azt mondhatnám, hogy nagyon értékes pontot szereztünk. Nem vagyok elégedetlen a játékunkkal, mert több labdarúgónk is biztató teljesítményt nyújtott. A kapusunk sérülése miatt várnunk kellett Novák Csanád cseréjével, és azzal, hogy vele átálljunk a kétékes rendszerre. A hajrában nagyon közel voltunk a gólszerzéshez. Egy rúgott gól óriási lelki nyomás alól szabadítaná fel a csapatunkat. (gyirmotfc.hu)

Csertői Aurél (Paks): - Nagyon finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy idény eleji formát mutattunk.  Ezért azt kell mondanom, hogy egy kis szerencsével szereztünk ma egy pontot itt Gyirmóton. A mérkőzés végén a hazai csapat a magas játékosaival a kapunk elé szorított minket. A kapusunk, Molnár Péter nyújtotta a legjobb teljesítményt, de az edző olyankor soha nem boldog, amikor a kapusát kell dicsérni. (gyirmotfc.hu)

Mezőkövesd-Diósgyőr 3-0

Tomiszlav Szivics (Mezőkövesd): - Elsősorban a csapatnak szeretnék gratulálni, nagyszerűen játszottak. Szeretném a vezetőknek megköszönni azt a támogatást, amit kaptunk, az alapozás, az edzőtábor és a játékoserősítések terén. A meccsről nem kell sokat beszélni. Teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet, volt még öt ziccerünk is a gólokon kívül. Ma jobbak voltunk, a piros-fehéreknek sok sikert kívánok a jövőben. (boon.hu)

Horváth Ferenc (Diósgyőr): – Harminc perc alatt leromboltuk, amit a téli felkészülés során építgettünk mind önbizalomban, mind játékban. A kiállítás után teljesen más meccsen játszottunk, mint előtte. Azt elvállalom, hogy a félidőben azt mondtam, hogy ezt a meccset meg lehet nyerni, 1-0 után voltak is lehetőségeink. Támadni én küldtem ki őket, mert a döntetlen sem lett volna jó. Egy órán keresztül emberhátrányban voltunk, a játékosok megtettek mindent még 2-0-nál is, hogy megnyerjük ezt a meccset. (boon.hu)

MTK-Honvéd 1-2

Tamási Zsolt (MTK): - A játékosok betartották, amit kértem tőlük. Felkészültünk a Honvédból, de voltak a mérkőzésnek olyan fordulópontjai, amelyek végérvényesen befolyásolták az alakulását. A döntő fordulatok előtt olyan szituációkban hibáztunk, amelyekben nem feltétlenül kellett volna. Az utolsó pillanatig küzdöttünk az egyenlítésért, még emberhátrányban is, így megemelem a kalapom a fiúk előtt. A Honvéd erős csapat, nem véletlenül állnak ott a tabellán ahol, egy ilyen vereség nem roppanthat, és nem is fog megroppantani minket. (mtk.hu)

Marco Rossi (Honvéd): – Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccsre számíthatunk, mert nagyon ügyes játékosokból áll az MTK Budapest és jól erősítettek a télen. Ezúttal kicsit szerencsénk is volt Torghelle eseténél, nem volt egyszerű mérkőzés, de végül szerintem megérdemelten nyertünk. (mtk.hu)

Videoton-Újpest 5-1

Henning Berg (Videoton): - Nagyon jó kezdése volt ez a szezonnak, szuper eredményt értünk el. A támadójátékkal nagyon elégedett vagyok, a második félidőben pedig minden klappolt. Az első félidő első 10-15 perce azonban nem úgy nézett ki, ahogy kellett volna. Nem úgy játszottunk, ahogy elképzeltük. De minden dicséretet megérdemelnek a játékosok, akik a kapott gól után nem magukat sajnáltatták, vagy lehajtott fejjel mentek, hanem visszajöttek a meccsbe, és elvárható teljesítményt nyújtottak. (vidi.hu)

Nebojsa Vignjevic (Újpest): - A második gól volt a fordulópont. Addig megvoltak a lehetőségeink, de megint hiányoztak a jó befejezések. A második kapott találat ráadásul nagyon könnyű gól volt, kicsit összeomlott a csapat, a 60. percben kapott piros lap után pedig „vége volt” a meccsnek. Addig nagyon jól játszott a csapat, az addigi teljesítményért gratulálok a fiúknak, utána lefutott lett a találkozó.

DVSC-FTC 0-0

Leonel Pontes: - Köszönöm a szurkolóknak a csodás hangulatot, fontos volt ez a csapatunk számára. Szeretném ezúton is részvétemet nyilvánítani Komáromi Gábor családjának! Szerettünk volna nyerni, kemény meccs volt egy erős Fradi ellen, ez a döntetlen egy jó tavaszi kezdésnek mondható. Kiegyenlített mérkőzés volt, a pontrúgásoknál időnként szerencsénk volt, de nekünk is akadtak lehetőségeink. Úgy vélem, rászolgáltunk a döntetlenre. (haon.hu)

Thomas Doll: - A múlt heti meccs a Honvéd ellen jó meccs volt, ez most más jellegű volt. Nem volt túl élvezetes találkozó, bár sokat dolgoztak a játékosok mindkét oldalon. Megnyerhettük volna a mérkőzést, főleg pontrúgásokból, de az utolsó lépés mindig hiányzott, hogy eldöntsük a három pont sorsát. Jól védekeztünk egy masszív gárda ellen, amely két csatárral játszott. Hiányzott a játékunkból a hidegvérűség, ezért kár. Az eredmény csalódás, de a teljesítményünk nem. (haon.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz