Fotó: kisvardafc.hu

Felkészülés: Mesterhatosig jutott a paksi támadó, betalált a Kisvárda válogatott igazolása - eredmények

A Paks nyolc gólt vágott a másodosztályú Budaörsnek, ebből hatot vállalt Ádám Martin, kettőt pedig Bognár István. A Kisvárdában betalált a bolgár válogatott Karabeljov, Zalaegerszegen nem esett gól.
Nyikes Zoltán 2021. január 13., szerda 15:15
Fotó: kisvardafc.hu
A Paks nyolc gólt vágott a másodosztályú Budaörsnek, ebből hatot vállalt Ádám Martin, kettőt pedig Bognár István. A Kisvárdában betalált a bolgár válogatott Karabeljov, Zalaegerszegen nem esett gól.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 13., szerda 15:15

Paksi FC–Budaörsi SC (NB II) 8-0

A Paksi FC a harmadik felkészülési mérkőzésén Bognár György előző csapatával, a másodosztályú Budaörsi SC-vel csapott össze Telkiben.

A tolnai együttes elég gyorsan eldöntötte a találkozót, miután a Ádám Martin tíz perc alatt mesterhármast jegyzett, így a 22. percben már 3-0 állt az eredményjelzőn, de a paksi támadó ezután sem volt rest, a 34. percben klasszikus mesternégyesig jutott, amivel a félidei eredményt is kialakította.

A szünet után Bognár István folytatta a gólzáport, majd a nyáron Kaposvárról érkező Ádám még kétszer bevette a Budaörs kapuját, így meglőtte saját maga ötödik és hatodik, míg csapata hetedik találatát. A nyolcgólos különbséget végül Bognár István állította be.

Felkészülési mérkőzés, Telki

Paksi FC–Budaörsi SC (NB II) 8-0 (Ádám 12., 13., 22., 34., 60., 85., Bognár 55., 82.)

Paks: Rácz – Osváth, Böde, Szabó, Forgács D. – Papp, Bognár, Bertus – Haraszti, Ádám, Szendrei Á.
Cserék: Hegedüs, Gyurkits G., Bognár D., Ribár M., Görög G.

BSC: Kovács – Molnár T., Puskás, Gyurácz, Marques – Petneházi, Molnár Cs., Petro, Pető – Horváth, Csiki.
Cserék: Szabó, Jász, Gula, Menyhárt, Halácsi, Lefler, Váradi, Végh, Zsidai


Kazincbarcika (NB II)–Kisvárda 0-2

Már a negyedik percben tizenegyeshez jutott az NB I-es csapat, miután Navratilt buktatták a 16-oson belül, a büntetőt pedig Bumba a jobb alsó sarokba helyezte. A 19. percben újabb tizenegyeshez jutott a Kisvárda, de Sassá bal alsó sarokba tartó labdáját védte Horváth, de csak másodperceket késett a második vendég találat. A kipattanónál szögletre mentettek a védők, a sarokrúgást követően pedig Bumba jobb oldali szöglete után Karabelov elé került a labda, aki 15 méterről jobb alsó sarokba lőtt.

A szünet után is aktívabb volt Supka Attila csapata, tíz percen belül Jelena, Hej és Kovácsréti is célba vette Horváth kapuját. A kisvárdai honlap beszámolója szerint ezt követően kevés helyzet volt a találkozón, csere viszont annál több. A 81. percben Hej ugratta ki a bal oldalon Jelenát, aki a éles szögből a kivetődő kapusba lőtt, míg öt perccel később egy hosszú indítás után a kapujából kiinduló Odincov mellett a 16-os vonalánál Bereczki eltolta a labdát, de éles szögből mellé lőtt.

Felkészülési mérkőzés, Kazincbarcika

Kazincbarcika (NB II)–Kisvárda 0-2 (Bumba 4. - 11-esből, Karabeljov 20.)

KBSC: Horváth L. (Szemerédi, 60.) – Fótyik (Iszák, 85.), Dávid Z., Németh T. (Farkas M., 75.), Majzik (Gubacsi, 78.), Tóth-Gábor (Kelemen M., 81.), Tóth L. (Bereczki, 55.), Toma, Kovács M. (Kovác A., 72.), Farkas A. (Oltean, a szünetben), Borbély (Tóth B., 60.).

Kisvárda: Dombó (Minca, 36., Odincov, 60.) – Melnyik (Atamasz, a szünetben), Ene, Datkovic (Ötvös, 6.), Leoni (Hej, a szünetben) – Karabelov, Simovic (Szőr, a szünetben) – Navrátil (Kovácsréti, a szünetben), Bumba (Zlicsics, a szünetben), Camaj (Horváth Z., a szünetben) – Sassá (Jelena, a szünetben).


ZTE FC-BFC Siófok 0-0

A stadion mögötti műfüves pályán rendezett találkozó nem indult túl jól a ZTE szempontjából, hiszen Bobál Dávid meghúzódott, így gyorsan le kellett cserélni - kezdi beszámolóját a zaol.hu. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, természetesen a ZTE többet kezdeményezett, de a Siófoknak is voltak ígéretes támadásai.

A ZTE együttesében ezúttal sem lépett pályára Könyves Norbert és Zimonyi Dávid, Boér Gábor vezetőedző pedig a második félidőre gyakorlatilag teljes sort cserélt. A második félidőben is mindkét oldalon volt egy-egy nagy helyzet, de gól nem született.

Felkészülési mérkőzés, Zalaegerszeg

ZTE FC–BFC Siófok 0-0

ZTE, 1. félidő: Demjén – Lesjak, Szépe, Bobál (Kálnoki-Kis), Bedi – Tanasin, Tajti, Babati, Favorov – Szánthó, Koszta.
2. félidő: Gyurján – Németh E., Sebestyén, Kálnoki-Kis, Gergényi – Molnár D., Kovács B., Sankovic, Papp – Kun, Sandro.

Siófok: Hutvágner – Tömösvári, Jagodics, Horváth M., Kiss B., Tajthy, Kecskés, Gaál, Cipf, Balogh B., Elek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz