Fotó: vasasfc.hu

Elmondhatatlanul csalódott a Vasas gólvágója: "A győriek arra játszottak, hogy lerúgjanak, folyamatosan provokáltak"

A gólt szerző, aztán sérülése miatt lecserélt Vasas-támadó, Tóth Milán nehezen tudja magát túltenni a győri vereségen, amelyhez szerinte a játékvezető néha érthetetlen döntései is hozzájárultak.
Csakfoci.hu 2024. május 21., kedd 17:21
Fotó: vasasfc.hu
A gólt szerző, aztán sérülése miatt lecserélt Vasas-támadó, Tóth Milán nehezen tudja magát túltenni a győri vereségen, amelyhez szerinte a játékvezető néha érthetetlen döntései is hozzájárultak.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 21., kedd 17:21

A szezonbeli 17. gólját szerző Tóth Milán a 10. percben ugyan bevette a győriek kapuját az emlékezetes NB II-es feljutási rangadón (3-2), ám minden szempontból rémálomszerű lett a folytatás a számára. Az ETO fordított és győzött, a Vasas támadóját pedig a második játékrész elején olyan keményen lerúgták, hogy le is kellett cserélni. Sérüléséről és a hétfő esti meccsről is nyilatkozott a csatár a vasasfc.hu-nak.

- Ami a legfontosabb, hogy nem tört el a szárkapocscsontom, ezt a mai röntgenfelvétel szerencsére megerősítette. Ettől függetlenül van a jobb lábamban egy erősebb zúzódás, eléggé be is van dagadva, egyelőre nem tudom, hogy a Soroksár elleni szezonzárón pályára léphetek-e. A lelkem viszont sokkal rosszabb állapotban van, mert meg voltam győződve arról, hogy megnyerjük a mérkőzést és feljutást ünnepelhetünk majd. A stáb készült nekünk egy motivációs videóval, ahol a szeretteink üzentek nekünk, az öltözőnk tele volt a közösen elért győzelmek és a szezon legjobb pillanatainak képeivel, az volt az érzésem, be sem akarok melegíteni, csak kezdődjön már az összecsapás... Jól is indult a meccs, aztán az első félidő közepétől mindent egy lapra feltéve rohamozott az ETO és bár összejött a fordítás, szerintem mindent kiadtak magukból, így biztos voltam abban, hogy a második félidőben bedaráljuk őket.

Így is történt, rájuk erőltettük az akaratunkat, megvoltak a ziccereink, de sajnos egyiket sem tudtuk gólra váltani, a játékvezető néha érthetetlen döntései pedig még inkább megnehezítették a dolgunkat. A győriek az első pillanattól kezdve arra játszottak, hogy lerúgjanak, folyamatosan provokáltak, látványos, vagy kevésbé látványos faultokkal akarták elérni, hogy ne tudjak lábra állni, ez pedig sajnos végül össze is jött nekik. Kintről, tehetetlenül nézni az eseményeket még inkább frusztráló volt, főleg, mert nagyképűség nélkül mondom, de éreztem, hogy ha végig a pályán maradok, biztosan lövök még egy gólt.

Olvastad már?
Gera egy elmaradt 11-est és egy lesgólt is felrótt az ETO-Vasas után: „Többet nem szeretnék mondani, mert akkor lehet, hogy bajba kerülök"
Gera Zoltán csapata saját felelősségét is elismerte a vereségben, de két súlyos játékvezetői hibát is látott az ETO elleni meccsükön.
Elolvasom

Tóth Milán szerint a vereséggel ugyan nehéz helyzetbe került a feljutást illetően (az ETO már csak egy ajkai vereséggel csúszhat le az NB I-ről), de bízniuk kell, hogy számukra kedvezően alakulnak az eredmények az utolsó fordulóban.

Elmondhatatlanul csalódott vagyok, de amíg van egy halvány reményünk is arra, hogy odaérjünk a feljutó helyre, nem szabad feladnunk. Az Ajka bőven okozott már meglepetést ebben a szezonban, így semmi másra nem szabad koncentrálnunk, csak hogy legyőzzük a Soroksárt, aztán meglátjuk, mire lesz elég.

Ha pedig végül nem jön össze, akkor fel kell állnunk ebből a pofonból és még erősebben visszatérni a következő idényre, amelyben már nem hagyhatunk kérdést afelől, hogy az élvonalban a helyünk! - tette hozzá a klubhonlapnak.

Olvastad már?
Holendernél totálisan elszakadt a cérna: Lefizetést mutogatott a bírónak, gúnyosan tapsolt és káromkodott is - fotó, videó
A 16-szoros magyar válogatott támadó nem bírt uralkodni az érzésein, mindent megtett azért a lefújás után, hogy kiállítsák.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz