Fotó: M4 Sport

Holendernél totálisan elszakadt a cérna: Lefizetést mutogatott a bírónak, gúnyosan tapsolt és káromkodott is - fotó, videó

A 16-szoros magyar válogatott támadó nem bírt uralkodni az érzésein, mindent megtett azért a lefújás után, hogy kiállítsák.
Nyikes Zoltán 2024. május 21., kedd 9:50
Fotó: M4 Sport
A 16-szoros magyar válogatott támadó nem bírt uralkodni az érzésein, mindent megtett azért a lefújás után, hogy kiállítsák.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 21., kedd 9:50

Amint arról beszámoltunk, fordulatos mérkőzésen verte az ETO FC Győr a Vasast az NB II utolsó előtti fordulójában, így jelenleg már a zöld-fehérek állnak a feljutó helyen és egy döntetlen is elég lesz nekik ahhoz az utolsó körben, hogy megkaparintsák az NB I-et. A hétfő esti rangadón számos játékvezetői ítélet borzolta a kedélyeket mindkét oldalon, de érthető módon a mérkőzés után leginkább a vesztes csapat adott hangot elégedetlenségének, Gera Zoltán vezetőedző is kritizálta a bírót a mérkőzés végi interjújában.

A közvetítésben pedig az is látható volt, ahogyan a lefújást követően a leghevesebben Holender Filip reklamált a játékvezetőnél, a 16-szoros magyar válogatott támadót, valamint Kutassy Dániel kit managert ki is állította Bogár Gergő.

Az M4 Sport közvetítéséből azt lehetett látni, hogy Holender folyamatosan szövegel a játékvezetői hármasnak, továbbá megtapsolta őket, káromkodott, Bogár felé pedig lefizetést jelentő egyezményes jeleket is mutogatott. Nem csoda tehát, hogy piros lapot kapott a támadó, és nem is lenne meglepő, ha nem csak egy meccsről tiltanák el ezek miatt.

A jelenet ide kattintva tekinthető meg 2:24:33-tól


Fotó: M4 Sport

Fotó: M4 Sport

Fotó: M4 Sport
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz