Fotó: vasasfc.hu

Gera egy elmaradt 11-est és egy lesgólt is felrótt az ETO-Vasas után: „Többet nem szeretnék mondani, mert akkor lehet, hogy bajba kerülök"

Gera Zoltán csapata saját felelősségét is elismerte a vereségben, de két súlyos játékvezetői hibát is látott az ETO elleni meccsükön.
Budai László 2024. május 21., kedd 8:37
Fotó: vasasfc.hu
Gera Zoltán csapata saját felelősségét is elismerte a vereségben, de két súlyos játékvezetői hibát is látott az ETO elleni meccsükön.
Szerző: Budai László 2024. május 21., kedd 8:37

Izgalmas és végig kiélezett mérkőzésen az ETO 3-2-es győzelmet aratott a Vasas felett az NB II hétfői rangadóján, ezzel már a győriek kezében van a feljutás egy fordulóval a vége előtt. Az összecsapás után az angyalföldieket irányító Gera Zoltán két olyan esetet is felrótt Bogár Gergő játékvezetőnek, amelyek befolyásolhatták a végeredményt.

- Jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan megszereztük a vezetést, de sajnos egy figyelmetlenség miatt az ellenfél kiegyenlített - kezdte Gera az M4 Sportnak. - Aztán újra előnybe kerültünk, de azt kell mondjam, hogy naivak voltunk az első félidőben. Ha mi dobunk nagy bedobást, akkor nem jól zárjuk le a kipattanós területet, ebből az ellenfél 3 az 1-ben eljön és be is rúgja a támadója. A második félidőben támadtunk, mindent megtettünk, hogy kiegyenlítsünk, megvoltak a lehetőségeink, a ziccereink, ám sajnos nem tudunk velük élni.

A végén egy egyértelmű büntető elmaradt, amit egy ilyen kiélezett szituációban be kell volna fújni. És az ellenfél első gólja is nagyon véleményes, hogy nem volt-e les. Úgyhogy nehéz higgadtan értékelni. Nyilván abból a szempontból magunkat okolhatjuk, hogy nem rúgtuk be a második félidőben a helyzeteket. Nagyon sajnálom a játékosokat, többet nem nagyon szeretnék mondani, mert akkor lehet, hogy bajba kerülök.

Olvastad már?
A Fradi vezetői Stankovic távozásáról: "Nem volt elegáns, ez nem vet jó fényt a klubra" - Kubatov reméli, hogy megtalálják a saját Alex Fergusonjukat
Kubatov Gábor elnök nehezen élte meg Stankovic távozását, mert azt gondolta, hogy a szerb edző és a klub DNS-e azonos, és abban is hitt, hogy az emberi kapcsolatok többet jelentenek. Orosz Pál furcsállta, hogy Stankovic a derbi előtt ment el.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz