Dárdai nekiment a csapatának a rangadó 5-1-es megnyerése után: "Sértegetnem kellett őket, de már belefáradtam"

A vezetőedző szerint olyan rossz passzokat látott játékosaitól, amilyeneket még az ötödosztályban sem tapasztalni.
Budai László 2023. december 4., hétfő 11:03
A vezetőedző szerint olyan rossz passzokat látott játékosaitól, amilyeneket még az ötödosztályban sem tapasztalni.
Szerző: Budai László 2023. december 4., hétfő 11:03

Bár a Hertha - elsősorban remek második félidei játékának köszönhetően - 5-1-re verte a tabellán még mindig előtte lévő Eldersberget az akár a feljutási harc szempontjából is fontosnak tűnő rangadón, Dárdai Pál vezetőedző igen bosszús volt csapata játéka miatt. Az első félidőben több védőjére is kiakadt.

- Kezdetben szidtam Zeefuikot a rossz passzai után, és mondtam neki, hogy ne bújjon el, a lecseréléssel is fenyegettem. Aztán volt két-három igazán jó megmozdulása, de nem sokkal a szünet előtt megint újabb katasztrofális passzt adott, ami után önként le akart jönni. Erre nemet mondtam, betettem a középpályára, ahol nagyon jól játszott - idézte a bz-berlin.de Dárdai Pált, aki egy másik védőjét, a még rosszabbul játszó Marc Oliver Kempfet azonban lekapta a szünetben, helyére egy nagyobb átalakítás után az addig a középpályán szereplő fiát, Dárdai Mártont vezényelte.

A berliniek játéka elsősorban a sok változtatásnak köszönhetően helyre rázódott, ennek ellenére Dárdai nagyon kritikus volt csapatával.

Az első félidőben jó házigazdák voltunk, olyan rossz passzokkal, amiket még az ötödik ligában sem látni. Sértegetnem kellett a játékosokat, fel kellett őket pörgetni, mert csak így lesz igazán jó a játék. De ebbe már egy kicsit belefáradtam, én vagyok az egyetlen ugyanis, aki szidja a játékosokat, de ezt egymás között kellene megtenniük. A futballhoz ez hozzátartozik.

A Hertha mindenesetre már öt meccse veretlen a bajnokságban és a nyolcadik, hátránya hét pont a már feljutási osztályozót jelentő harmadik helyen álló Hamburghoz képest.

Stögert annak idején fél év után, két nyeretlen meccs után, az NB I második helyéről menesztették a Fraditól. Stankovic négy találkozó óta nyeretlen a bajnokságban, mi lesz a sorsa? Kattints és szavazz!

Olvastad már?
Élete formájában az NB II-es góllővőlista vezetője: "Fiatalkoromban nem volt profihoz méltó a hozzáállásom" - interjú
Valószínűleg kevesen gondoltak arra, hogy az előző idényben az osztályozó során bennmaradt Kozármisleny villámrajtot vesz az NB II-ben és 16 fordulót követeőn a tabella negyedik helyén fog állni. Márpedig jelenleg ez a helyzet, a csapat meneteléséből pedig oroszlánrészt vállal Kirchner Krisztián, aki 11 találattal a góllövőlista élén áll. A 30 éves csatár élete szezonját futja, hiszen eddig 3 gól volt a maximum, amit egy NB II-es idény során szerzett. Kirchner a csakfoci.hu-nak adott interjújában elárulta, szerinte mi kellett ahhoz, hogy ennyire kinyíljon a gólzsák ebben a szezonban, de azt az NB I-es csapatot is megnevezte, amelyik majdnem leigazolta őt évekkel ezelőtt. Kirchner bízik abban, hogy egy kiegyensúlyozott idény után lesz még esélye bizonyítani az élvonalban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz