Fotó: fradi.hu

A Fradi azt a csatárt igazolhatja le, amelyik összetörte a BL-álmait

A csakfoci.hu információi szerint Myenty Abena mellett nagy eséllyel Owusu is a Ferencvároshoz szerződik. Nála is kérdéses azonban még, hogy már télen vagy csak nyáron érkezik.
Budai László 2023. január 5., csütörtök 9:04
Fotó: fradi.hu
A csakfoci.hu információi szerint Myenty Abena mellett nagy eséllyel Owusu is a Ferencvároshoz szerződik. Nála is kérdéses azonban még, hogy már télen vagy csak nyáron érkezik.
Szerző: Budai László 2023. január 5., csütörtök 9:04

Az azeri sportal.az szerint a Ferencváros is érdeklődik a Qarabag ghánai csatáráért, Owusuért. Az orosz sport-express.ru azt is hozzáteszi, hogy a játékos - a Slovanból érkező Myenty Abenával együtt - a nyáron csatlakozhat majd a Ferencvároshoz, miután ingyen igazolhatóvá vált.

A csakfoci.hu kedden számolt be róla, hogy minden bizonnyal a Fradiban folytatja a pályafutását a Slovan védője, Myenty Abena, az viszont kérdéses, hogy már télen vagy csak nyáron érkezik az Üllői útra. Információink szerint igen hasonló a helyzet Owusuval is, úgy tudjuk, hogy ehhez a transzferhez is nagyon közel járnak a zöld-fehérek. Arra is van esély, hogy a ghánai csatár már a tavasszal Sztanyiszlav Csercseszov EL-nyolcaddöntőben is érdekelt csapatát erősítse, de ha nem sikerül megállapodni a Qarabaggal, akkor nyáron ingyen szerződik az FTC-hez. 

Owusu ebben a szezonban 17 bajnokin öt gólig és három gólpasszig jutott, az Európa Liga csoportkörében szintén van három találata, mindegyik ellenfélnek (Nantes, Olimpiakosz, Freiburg) betalált egyszer-egyszer. A magyar szurkolóknak azonban onnan lehet talán a legismerősebb, hogy a Fradi elleni BL-selejtező során az idegenbeli találkozón gólt szerzett, ezzel alaposan hozzájárult ahhoz, hogy összetörje a Ferencváros BL-álmait. Owusu korábban egy évet Törökországban, míg előtte több szezonon át Spanyolországban is légióskodott.

Érdekesség, hogy a Fradinál nem először fordulna elő, hogy olyan játékost igazolnak le, akivel korábban ellenfélként találkoztak. Ez történt ugyanis Henry Wingo esetében is, aki a korábbi BL-playoff ellenfél Moldétól szerződött Budapestre, most hasonló cipőben járhat Abena és Owusu is.

Olvastad már?
Fradi: Közel járnak a Slovan 3-szoros bajnokának a szerződtetéséhez - egy fontos kérdés maradt még
A csakfoci.hu információi szerint Myenty Abena nagy eséllyel a Fradiban folytatja pályafutását. Az azonban kérdéses, hogy már most télen vagy csak nyáron szerződik az Üllői útra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz