Fotó: fradi.hu

Fradi: Közel járnak a Slovan 3-szoros bajnokának a szerződtetéséhez - egy fontos kérdés maradt még

A csakfoci.hu információi szerint Myenty Abena nagy eséllyel a Fradiban folytatja pályafutását. Az azonban kérdéses, hogy már most télen vagy csak nyáron szerződik az Üllői útra.
Budai László 2023. január 4., szerda 14:47
Fotó: fradi.hu
A csakfoci.hu információi szerint Myenty Abena nagy eséllyel a Fradiban folytatja pályafutását. Az azonban kérdéses, hogy már most télen vagy csak nyáron szerződik az Üllői útra.
Szerző: Budai László 2023. január 4., szerda 14:47

A csakfoci.hu információi szerint nagy esély van rá, hogy a Ferencváros hamarosan megszerzi a Slovan játékosát, Myenty Abenát. A zöld-fehérek már régebb óta érdeklődnek a 28 éves suriname-i válogatott belső védő iránt. Először még tavaly nyáron próbálták őt szerződtetni, ám akkor még nem sikerült lezárni a transzfert, majd novemberben ismét arról lehetett hallani, hogy a Fradinál nem mondtak le a játékosról.

Úgy tudjuk olyannyira nem, hogy a Ferencvárosnál hamarosan célt érhetnek, Abena pedig nagy valószínűség szerint a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását. Egy fontos kérdés maradt azonban: az, hogy a hátvéd már most télen a Ferencvárosba szerződik vagy csak nyáron érkezik az Üllői útra. 

Mivel Abena szerződése a szezon végén lejár, ezért az FTC sokkal jobb pozícióból tárgyalhat, mint fél évvel ezelőtt, a Slovan ugyanis most kaphat érte utoljára - a korábban kértnél természetesen kevesebb - pénzt. Információink szerint ha a klubok nem tudnak megegyezni, Abena akkor is az FTC-ben folytathatja, csak nyáron, ingyen szerződhet a magyar rekordbajnokhoz.

Abena a pozsonyiakkal háromszoros bajnok és összesen háromszoros Szlovák Kupa-győztes (egyet a Nagyszombattal nyert), ebben a szezonban tíz szlovák bajnokin és hat EKL-csoportkörös mérkőzésen is játszott, szerepelt két EL-selejtezőn és négy BL-selejtezőn, többek között a Ferencváros elleni - magyar továbbjutással zárult - párharcot is végigjátszotta.

Olvastad már?
Vidi: Újabb igazolást vesznek biztosra külföldön, de az üzletre még várni kell - ismét kulcsposztra jöhet játékos
A csakfoci.hu információi szerint még nincs egyezség a MOL Fehérvár és a Levszki Szófia között Andrian Kraev átigazolásáról, de a játékos valóban képben van a Vidinél.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz