Messi szívhezszóló levelet írt a vb-győzelem után: "Ez a trófea Diegoé is"

Lionel Messi Diego Maradona mellett jelenlegi és egykori csapattársainak, edzőinek és a szurkolóknak is ajánlotta Argentína vasárnap megszerzett, harmadik világbajnoki címét az Instagramon megjelent nyílt levelében.
Csakfoci.hu 2022. december 20., kedd 19:38
Lionel Messi Diego Maradona mellett jelenlegi és egykori csapattársainak, edzőinek és a szurkolóknak is ajánlotta Argentína vasárnap megszerzett, harmadik világbajnoki címét az Instagramon megjelent nyílt levelében.
Szerző: Csakfoci.hu 2022. december 20., kedd 19:38

"Majdnem 30 év telt el a Grandolinál (Messi első klubjánál - a szerk.) eltöltött időszakom és a katari világbajnokság között. Közel három évtized volt az, amely alatt a labda sok örömet és némi szomorúságot is adott nekem. Mindig is az volt az álmom, hogy világbajnok legyek, és soha nem akartam abbahagyni a próbálkozást, még akkor sem, ha tudtam, hogy ez talán soha nem fog bekövetkezni.

Ez a kupa, amit mi kaptunk, mindazoké, akik végül nem szerezték meg az előző világbajnokságokon, amelyeken játszottunk, mint például 2014-ben, Brazíliában, ahol mindenki megérdemelte volna, mert a végsőkig küzdött, keményen dolgozott és ugyanúgy akarta, mint én... És még abban az átkozott döntőben is megérdemeltük volna, hogy a miénk legyen...

Ez a trófea Diegoé is, aki a mennyből szurkolt nekünk. És mindazoké, akik mindig is támogatták a válogatottat, akik nem az eredményt nézték, hanem azt a szenvedélyt, ami mindig is megvolt bennünk, még akkor is, amikor a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerettük volna.

És persze mindannyiunké ez a győzelem, a csodálatos csapaté, amely összejött, az edzői stábé és a válogatott összes munkatársáé, akik névtelenül, éjjel-nappal azért dolgoznak, hogy megkönnyítsék a dolgunkat. Sokszor a kudarc az út és a tanulás része, és csalódások nélkül nem jöhet a siker.

Szívből köszönöm! Hajrá Argentína!!!" - írta Lionel Messi, aki egy nagyon hangulatos videót is mellékelt üzenetéhez. Amelyben felbukkan első, budapesti válogatott meccse is, ahol gyorsan a kiállítás sorsára jutott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés

Olvastad már?
Vb 2022: Messi négy év múlva is ott lehet a világbajnokságon - minden fontos hír itt!
November 20. és december 18. között rendezték meg Katar öt városában a 22. világbajnokságot. Honlapunk a torna ideje alatt és után is minden fontos eseményről, folyamatosan frissülő cikkben számol be!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz